Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Guillem Segú es proclama Campió d’Espanya Absolut de la classe olímpica RS:X

dilluns 17 febrer 2020

El regatista del Club Nàutic de Salou, Guillem Segú, va fer un espectacular paper a l’edició de 2020 del Campionat d’Espanya RS:X disputat a l’Olympic Week de la Comunitat Valenciana, del 7 al 10 de febrer de 2020.

Guillem Segú va finalitzar el Campionat d’Espanya en la primera posició absoluta, guanyant sis de les nou proves disputades, i finalitzant en segona posició a les tres proves restants.

El regidor de Foment de l'Esport, Daniel López, ha felicitat Guillem Segú per aquest campionat, manifestant que "és un orgull tenir a Salou un esportista campió d'Espanya i una entitat com el Club Nàutic que sempre està lluitant per ser entre els millors d'Espanya, d'Europa i del món". L'edil ha afirmat que "l'esport del municipi té molt bona salut i aquesta n'és una prova més".

Aquesta VI Edició de la Comunitat Valenciana Olympic Week també va formar part del Circuït d’Espanya de Windsurfing per a la classe Raceboard. Cal destacar la participació dels regatistes Laura Cabezas i Roger Cabezas, els quals van finalitzar en 12a i 24a posició, respectivament.

Galeria d'imatges

2.jpg
3.jpg

Document Actions