Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Inaugurat el nou camp de futbol i els vestidors de l'Estadi Municipal de Salou

dissabte 22 juny 2019

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat que “l'objectiu en l’àmbit de dinamització de l’esport local i de base és de col·laboració, donant resposta adequada a les demandes i necessitats d’espai per a la pràctica esportiva”.

Aquest matí, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha inaugurat el nou camp de futbol, els vestuaris i la marquesina de la tribuna del camp existent de l'Estadi Municipal. L'alcalde ha estat acompanyat pel regidor d'Esports, Héctor Maiquez i d'altres membres del govern i del Consistori; el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat territorial de la Generalitat, Josep Vives; membres de la Junta de la Unió Esportiva Salou i de les escoles de futbol base; així com del club de Rugbi i el de Softball, que també utilitzaran aquest equipament.

Les obres, que han tingut un cost d'aproximadament 800.000 euros i han estat finançades per l'Ajuntament, han consistit en la construcció d'un nou camp de joc amb gespa artificial i enllumenat, uns vestuaris equipats amb tots els serveis, i la instal·lació d'una marquesina sobre la tribuna del camp de futbol existent que, segons l'alcalde, suposa “un pas important per anar adaptant i completant la xarxa d’instal·lacions esportives municipals, davant l'evolució positiva de l'esport a Salou”.  

Granados ha destacat també que amb poc temps Salou s'ha dotat de “dos nous pavellons poliesportius, una estació nàutica i aquest camp de joc que inaugurem avui”, en clara referència al dinamisme esportiu de les entitats salouenques i l'elevat nivell d'ocupació de les instal·lacions esportives. En aquest sentit afegia que des de l'Ajuntament “s'han atès les demandes i s'ha donat resposta adequada a moviment esportiu de la societat salouenca”, i sobretot, deia, “s'ha fet una aposta clara i responsable per l'esport base, perquè es fomenten els valors de la cultura esportiva, la cohessió i la participació social, i es potencien hàbits saludables als infants i joves del municipi”.

També s'ha referit als projectes de caire esportiu desenvolupats com “importants des del punt de vista turístic”, ja que “ens consoliden com destinació referent del turisme esportiu a nivell nacional i internacional, disposant i oferint espais i serveis adaptats, suficients i de qualitat, per a la practica de les diferents especialitats i modalitats esportives”.

Finalment, Pere Granados ha assenyalat que “és voluntat de l’equip de govern tirar endavant la segona fase en el proper pressupost”. Així, es canviarà la gespa del camp 11, les instal·lacions dels serveis, la zona d’oficines i del bar. Aquesta segona fase es farà en l’exercici del pressupost del 2020.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

inauguració 2.jpeg
inauguració 3.jpeg
inauguració 4.jpeg
inauguració 5.jpeg
inauguració 6.jpeg

Document Actions