Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Ivan Alvarez confirma la seva assistència a Challenge Salou 2017

dijous 02 març 2017

La prova està a 50 places de penjar el cartell de "Sold out"

L'actual guanyador del Marina d'OR Pure Triathlon 226 i del Triatló de Vitòria, també top 20 de la seva categoria en el Campionat del Món d'Ironman de Kona serà a la tercera edició de Challenge Salou, que es disputarà el proper 28 de maig. El madrileny, de 39 anys, és un dels millors triatletes de llarga distància del país.

La cita constarà de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres en bicicleta i 21 quilòmetres de cursa a peu pel passeig marítim de Salou. La prova manté el circuit de les altres edicions. Començarà a la platja de Llevant, al passeig Jaume I; continuarà fins a l'Hospitalet de l'Infant en el tram de bicicleta a volta única on els triatletes podran, de manera exclusiva, "volar" per una autovia A7 tancada al trànsit per a l'esdeveniment i acabaran amb el segment a peu pel passeig Jaume I, el que suposa un circuit molt ràpid i és que fins a més de 10 triatletes han superat la barrera de 4h en aquest circuit.

L'organització ja ha superat els 940 participants i posa a disposició dels triatletes les 50 últimes places per a la prova. La procedència dels inscrits, fins a la data, superen els 22 països. El termini d'inscripció finalitzarà en arribar als 1.000 participants. La prova repartirà 25.000€ en premis.

Més informació i últimes inscripcions disponibles a: http://challenge-salou.com

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

challenge.jpg

Document Actions