Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Ja està disponible el programa d’activitats esportives d’hivern amb descomptes per pagaments trimestrals o anuals

dilluns 17 setembre 2018

Avui s’inicien les inscripcions a la piscina municipal i els cursos començaran el dia 1 d’octubre

El proper dilluns 1 d’octubre s’inicia el nou curs 2018-2019 amb les activitats esportives d’hivern que organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou a la zona esportiva del pavelló, el gimnàs i la piscina coberta. L’oferta per aquesta nova temporada d’hivern inclou un ampli ventall d’activitats físico-esportives per adults, gent gran i infants; i amb abonaments mensuals, trimestrals o anuals. Pel regidor d’Esports, Dani Lopez, “amb aquesta nova programació volem que tant petits, joves, com la gent més gran, pugui gaudir de la practica de diverses activitats físiques i esportives, sense haver de desplaçar-se del municipi”.

En aquesta nova guia s’hi recullen les diferents propostes esportives que van des de la natació (de dilluns a diumenge) i amb abonaments per a famílies, adults, infantils i jubilats. A més, també existeix l’opció de contractar classes de natació particulars, o cursos de natació infantil.

Altres esports que es podran practicar en aquesta nova temporada d’activitats són l’aeròbic; les abdominals; el body tono –encaminada a la realització d’exercicis cardiovasculars i de tonificació general-; el bosu - treball amb l’objectiu de millora cardiovascular i tonificació general i complementat amb abdominals, natges i cames, per mitjà d’una semiesfera de làtex amb què potenciar el teu equilibri, augmentar la teva força i resistència i millorar la postura corporal- ; el programa de cicle indoor -entrenament cardiovascular sobre bicicleta estàtica-; el TBC condicionament cotal de treball específic i combinat amb circuits d’alt impacte; el fitball; l’entrenament funcional; Ioga; gimnàstica de manteniment; pilates; step dance; power; SEF; o zumba; entre d’altres. Com a novetat d’aquest any els usuaris podran practicar la suspensión training, basat en la realització de diversos exercicis en suspensió.

A més, existeix la possibilitat de fer-se amb un paquet de Fit-Actiu que inclou la combinació de la sala fitness amb les activitats dirigides i també sumar-hi l’abonament per a piscina amb bany lliure, més sauna i bany de vapor. O també amb abonaments per a majors de 55 anys de gimnàstica de manteniment.

Per més informació els interessats es poden adreçar a la recepció de la Piscina Municipal o trucar al telèfon 977 30 92 10. L'horari d'inscripcions és de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 20:30 hores o bé per correu electrònic a esports@salou.cat.

 

Document Actions