Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Ja pots adquirir les teves entrades pels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018

divendres 18 maig 2018

Ja estan a la venta les entrades per a gaudir de les competicions de natació, waterpolo, atletisme, bàdminton, bàsquet 3x3, handbol, boxa, esport de boles, esgrima, futbol, gimnàstica rítmica i artística, halterofília, hípica, judo, karate, lluita, piragüisme, rem, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir amb arc, voleibol i vòlei platja. El preu de les entrades oscil·la entre els 6 i 25 euros. Mentre que el de les cerimònies d'inauguració i cloenda és entre 15 i 80 euros.

No es posen a la venta entrades per a les competicions de ciclisme, triatló, vela ni esquí nàutic, ja que aquests tornejos es segueixen lliurement des d'espais públics. Tampoc es comercialitzen entrades per a golf i tir al plat ja que les característiques d'aquests esports no permeten el seguiment per part del públic.

 

A partir del 21 de maig estaran operatius dos punts de venta a la ciutat de Tarragona. Un a la Tarraco Arena Plaça (en horari de 10 a 14h i de 16 a 20h, de dilluns a dissabte) i un altre al centre comercial el Parc Central (en horari de 9 a 21h, de dilluns a dissabte). També està previst que l'Anella Mediterrània compti amb un tercer punt de venta que estarà operatiu durant el desenvolupament dels Jocs Mediterranis.

Document Actions