Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

L’Ajuntament adjudica el nou servei de restauració del Pavelló de Ponent

dimecres 27 febrer 2019

L’empresa guanyadora del concurs ha estat Explotaciones y gestión Pau Casals Salou SL

L’Ajuntament de Salou ha adjudicat el contracte de gestió del servei de restauració en les instal·lacions del Pavelló esportiu de Ponent (Sector 01) a favor de l’empresa Explotaciones y gestión Pau Casals Salou SL, per un cànon d’explotació de 20.688 euros en dos anys. L’objectiu d’aquesta nova concessió es prestar un servei afegit a totes les activitats esportives que es duen a terme al Pavelló de Ponent, així com també als espais pròxims situats al sector 01, com és el cas del Centre Atenea, l’Escola Salou, l’Escola Vora Mar, l’Escola Elisabeth, la Llar d’Infants Cavallet de Mar, l’Institut Marta Mata, la Residència d’avis i el parc de jocs infantils i fitness.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que “la incorporació d’aquest nou servei de restauració dins del Pavelló de Ponent permet dinamitzar l’espai i integrar les activitats esportives i d’oci de petits i grans”. Per la seva banda, el regidor de Contractació i Serveis Interns, Jesús Barragán, ha destacat que “des de l’Ajuntament hem decidit incloure aquest nou restaurant-bar, d’acord amb les necessitats de la ciutadania, per tal de posar a disposició el servei no només pels usuaris del Pavelló de Ponent, sinó també pels usuaris de les instal·lacions pròximes”.

L’Ajuntament cedeix a l’empresa adjudicatària l’espai de cafeteria situat al pavelló, i comunicat a través de les graderies de la primera planta, per a la prestació de restaurant-bar. Aquest espai compta amb una superfície efectiva de 263,92 m², una ocupació interior de 70 persones i una gran terrassa de fins a 54 persones amb vistes al parc. A més, compta amb lavabos exclusius per la cafeteria.

L’horari obligatori de funcionament del servei de restaurant-bar serà tant a l’hivern com a l’estiu, de dilluns a divendres de les 9h a les 23h, i dissabtes, diumenges i festius sempre que les instal·lacions municipals estiguin obertes. El bar, també haurà d’estar obert durant la celebració de tots els esdeveniments esportius que s’organitzin dins del pavelló, cobrint tota la seva durada més 2 hores abans de l’acte i màxim 3 hores desprès.

El contracte té una durada de dos anys, amb la possibilitat de concertar fins a un màxim de dues pròrrogues d’un any cadascuna d’elles.

Document Actions