Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

L’Ajuntament de Salou homenatja Juan Hernández Ruiz, pels seus 25 anys de servei al Departament d’Esports

divendres 06 març 2020

L’alcalde de Salou, Pere Granados, li ha lliurat aquest migdia el pin de plata, en presència del regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, i el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, entre d’altres treballadors del Consistori

L’Ajuntament de Salou ha homenatjat aquest matí el treballador Juan Hernández Ruiz, pels seus 25 anys de servei al Departament d’Esports. L’alcalde Pere Granados li ha lliurat el pin de plata i l’ha felicitat per la seva labor i dedicació, durant tots aquests anys.

A la recepció, també hi han estat presents el regidor de serveis Generals, Jesús Barragán; el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López; la cap de servei de Recursos Humans, Inés Gil; i altres treballadors del Consistori.

Juan Hernández Ruiz va començar a treballar l’any 1994 al Departament d’Esports de l’Ajuntament de Salou, com a coordinador d’activitats, lloc de treball que ha ocupat fins l’actualitat.

Les funcions que desenvolupa giren al voltant de la planificació de l’oferta esportiva anual i de les activitats esportives municipals; la gestió personal de l'Àrea d’Esports de l'Ajuntament de Salou i de les instal·lacions esportives municipals; el control i organització de les activitats a desenvolupar a la Piscina Municipal; l’organització, desenvolupament i control de les activitats esportives municipals; i la planificació i distribució dels espais esportius de les entitats locals; entre d’altres.

Juan Hernández ha valorat molt positivament la seva trajectòria a l’Administració, “sobretot, veient el creixement esportiu i social al municipi, amb el suport, sempre, de l’Ajuntament de Salou”.

Galeria d'imatges

P1670778.JPG

Document Actions