Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

L’Ajuntament dóna suport al Club Bàsquet Salou per fer d’ambaixadors del municipi a la Lliga EBA

divendres 22 febrer 2019

L’entitat esportiva ha signat un conveni per percebre una subvenció extraordinària de 20.000 euros

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el president del Club Bàsquet Salou, Santi Benito, han signat un conveni de col·laboració pel foment de l’activitat esportiva de bàsquet federada i per donar suport a l’activitat del club com a equip dins de la categoria Lliga EBA. A l’acte també hi ha estat present el regidor d’Esports, Dani López.

L’alcalde Pere Granados ha destacat que “és una gran oportunitat que una entitat esportiva del municipi participi a la Lliga EBA” i ha afegit que “des de l’Ajuntament volem seguir donant suport al club per tal de seguir fomentant el seu creixement i esforç indubtable”. Per la seva banda, el regidor d’Esports, Dani López, ha felicitat el Club Bàsquet Salou “per la seva perseverança i constància que els han portat a poder competir en aquesta competició reconeguda a nivell nacional”. López ha afegit que “la nostra regidoria també fomenta any rere any l’activitat esportiva a través de subvencions ordinàries a les quals poden optar totes les entitats esportives del municipi”.

A través d’aquest conveni, l’Ajuntament de Salou es compromet a pagar una subvenció extraordinària per import de 20.000 euros per la temporada 2018-19. Aquest pagament és compatible amb qualsevol altre tipus d’ajuts, subvencions o altres ingressos, i en especial, amb la subvenció ordinària que rep el Club Bàsquet Salou (CBS) dins de la convocatòria anual per a entitats esportives. Per la seva banda, el CBS es compromet a participar en la competició de bàsquet corresponent al grup C de la Lliga EBA; potenciar la promoció del bàsquet federat que es fa a través de l’escola de bàsquet del club; destinar els fons aportats per l’Ajuntament a les despeses necessàries per complir l’objecte d’aquest conveni, i en concret, a les despeses de caràcter extraordinari que també es recullen  l’acord; justificar la subvenció; presentar una memòria sobre les activitats realitzades; i assenyalar la col·laboració de l’Ajuntament de Salou a tota la publicitat, documentació, espai web i xarxes socials.

Dins d’aquest conveni, són despeses extraordinàries subvencionables les quotes d’inscripció necessàries per poder competir a la Lliga EBA; les quotes d’arbitratge, taules i despeses federatives similars; les despeses de desplaçament de l’equip per disputar els partits fora del municipi de Salou; i el cost de la contractació d’una persona com a Coordinadora de l’escola de bàsquet, de manera que reforci el bon funcionament de l’escola per l’increment d’alumnes que aquesta escola està tenint des de l’ascens de categoria del club. La justificació es farà d’acord amb el que estableix la Llei General de Subvencions i l’Ordenança General de Subvencions de l’Ajuntament de Salou.

El termini de vigència d’aquest conveni és fins el 30 de juny de 2019.

Document Actions