Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

L’alcalde de Salou, Pere Granados, estén la mà als voluntaris de Sosciathlon

dilluns 19 agost 2019

La cinquena edició d’aquesta competició que té quatre opcions (córrer o caminar, nedar, zumba i bicicletada popular) tindrà lloc el proper dia 29 de setembre a Salou

La recaptació de les inscripcions es donarà, enguany, a l’Hospital Sant Joan de Déu i a la Fundació Pasqual Maragall

La cinquena edició de la Sosciathlon 2019, que se celebrarà el proper dia 29 de setembre a Salou, ha estat el tema que li han exposat tres representants de l’entitat a l’alcalde, Pere Granados, en una reunió que ha tingut lloc, recentment, a l’Ajuntament.

Sosciathlon, una entitat d’ajuda social esportiva, organitza un esdeveniment poliesportiu cada any. Al 2015, fou la Pineda el lloc escollit. Salou, al 2016; Cambrils, al 2017; La Pineda, al 2018, i enguany, toca Salou, altra vegada.

Carlos Morillo, Benito Manzanares i Sergi Amat, que representen un grup d’amics que promou l’esport amb finalitat solidària, li han explicat al batlle la tasca solidària que duu a terme Sosciathlon amb l’organització de curses de caire esportiu que comprenen diferents disciplines – natació, córrer o caminar, zumba i bicicletada popular.

Enguany, la natació esdevindrà en aigües obertes de Salou. Es podrà fer un recorregut de 1 km o 2 km o 4 km. L’activitat de córrer o caminar transcorrerà en un trajecte de 5 km i hi haurà una carrera cronometrada. I la bicicletada popular es farà en un circuït urbà apte per a qualsevol nivell.

La recaptació solidària es destina al 100% a dues entitats, cada any diferents. Enguany, serà per a l’Hospital de Sant Joan de Déu (investigació del diagnòstic cognitiu per nens i nenes amb paràlisi cerebral) i la Fundació Pasqual Maragall (investigació de l’estudi Alfa per a un futur sense Alzheimer). En el primer cas, es recolliran diners per a una eina de diagnosi cognitiu que avalua el grau d’afectació d’una persona amb aquesta patologia.

Les inscripcions 100% solidàries a la 5ª edició d’aquesta iniciativa ja són obertes. Cada participant podrà triar entre nedar, zumba, córrer, caminar, pedalar, dorsal solidari i curses infantils.

Cal dir que apuntar-s’hi no té un cost gaire elevat. Així, els nens, per tan sols 6 euros, es poden inscriure i reben samarretes i altres productes promocionals.

La voluntat de Sosciathlon és intentar acostar-se al màxim a les entitats esportives i culturals, segons li han expressat a l’alcalde de Salou els representants de l’entitat.

Sosciathlon promourà la recaptació solidària de tres formes: amb inscripcions online, inscripcions ‘in situ’ al lloc de l’esdeveniment i les donacions al dorsal zero o solidari.

L’alcalde de Salou ha garantit als membres de Sosciathlon el seu suport, tot encoratjant els voluntaris a continuar treballant per assolir els objectius marcats d’arribar als 1.500 participants.

Galeria d'imatges

cartell sosciathlon.JPG

Document Actions