Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

L’alcalde de Salou rep la Escuela Deportiva de Fútbol Sala de Brunete que disputen una trobada esportiva a la costa Daurada

dilluns 30 abril 2018

És la VII edició d’aquestes trobades amistoses en les categories Benjamí femení, Aleví A, Aleví B, Infantil y Juvenil

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut a l’alcalde de Brunete, Borja Gutiérrez Iglesias, i una representació de la Escuela Deportiva de Fútbol Sala de Brunete. Aquesta escola compta amb una llarga trajectòria i actualment compta amb un total de 200 esportistes que conformen tant l’esport escolar com el federat.

L’objectiu d’aquesta trobada és seguir fomentant l’esport entre els nens i nenes d’aquesta escola esportiva d’una manera saludable i no competitiva, ja que es tracta d’un conjunt de partits “amistosos” entre tots dos municipis. En definitiva, es tracta d’un intercanvi amb trobades esportives i activitats complementàries com platja, Port Aventura i sortides al vespre de passeig. L’alcalde, Pere Granados, els ha volgut donar la benvinguda al municipi de Salou i ha destacat “la importància d’aquestes trobades, ja que la màxima d’aquest intercanvi és el gaudi de l’esportivitat, el respecte entre els participants, dins un clima de festivitat i bon ambient”.

Aquest és el setè esdeveniment que organitzen conjuntament l’escola esportiva i l’Ajuntament de Salou, un viatge de convivència entre els esportistes i els seus entrenadors i una recompensa vers les dificultats de la temporada i tot l’esforç i sacrifici dels participants. En aquesta VII edició s’enfronten equips de la Costa Daurada; el Gimnástic de Tarragona, el Salou, i el Mediterrani de Cambrils, en les categories Benjamí femení, Aleví A, Aleví B, Infantil y Juvenil. Aquesta expedició de Brunete, compta amb 65 membres entre jugadors/es, cuidadors/es, entrenadors/es i la Junta Directiva.

L’acte institucional també ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura de Brunete, Mª. del Mar Nicolás Robledano; el regidor d’Esports de Brunete, Eduardo Recio Álvarez; la regidora d’Ensenyament de Brunete, Nuria Molina Sevillano; 40 membres de la Escuela Deportiva de Futbol Sala Brunete incloent les categories de Benjamí femení, Aleví B, Aleví A, els seus entrenadors i els membres de la Junta Directiva: el vicepresident, Juan Carlos Sobrino; el secretari, Juan Bonet, Alberto Mahón y Alberto Jurado com responsables de l’intercanvi; així com un grup de pares que han acompanyat els participants. També hi han estat presents regidors de l’Ajuntament de Salou, com la regidora de Cultura, Maria José Rodríguez; el regidor d’Esports, Dani López; i la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez.

Galeria d'imatges

L'alcalde de Salou, junt amb l'alcalde de Brunete

Document Actions