Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

L’equip Bueno 10 guanya la final de les 24 hores de futbol sala de Festa Major

dimarts 29 gener 2019

Els segons classificats han estat els jugadors del Nova Palmera

També han destacat els jugadors Edu Pàmies, com a millor jugador de la final, i Jose Luis Butler i Ángel Bolívar, com a màxims golejadors

L’equip Bueno 10 ha guanyat el torneig 24 hores de futbol sala, una competició que se celebra durant el primer cap de setmana de Festa Major i que enguany ja suma un total de 22 edicions. La final l’han jugat Nova Palmera contra l’equip Bueno 10, imposant-se aquest últims.

L’alcalde Pere Granados s’ha mostrat molt satisfet “pel bon ambient i germanor que s’ha viscut entre els equips durant aquest cap de setmana”. Per la seva banda, el regidor d’Esports, Dani López, ha felicitat tots els participants, “per fer possible una nova edició d’aquest torneig 24 hores de futbol sala, un esdeveniment que ja és tradició al municipi per la Festa Major”.  A la final del torneig també han assistit la regidora Estela Baeza i els regidors David González i Jesús Barragán.

El diumenge a la tarda –després de la final-, s’han lliurat els trofeus als jugadors del torneig que enguany han sumat fins a 12 equips del municipi. Els equips participants han estat Bueno 10, Nova Palmera, Restaurante Butecos, Taxi Salou, Can Martin, Ferrellar, Proyectos generales, Rayo Vayacaño, Bokatines, Galan Perruquers, Sala remember i Hola ola. Durant l’entrega de trofeus, també s’ha fet entrega d’un reconeixement per a Edu Pàmies com a millor jugador de la final, així com dos reconeixements per a Jose Luis Butler i Ángel Bolívar, com a màxims golejadors. 

Galeria d'imatges

3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg
2.jpeg
1.jpg

Document Actions