Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

L’equip Can Martín esdevé el guanyador del XXIII Torneig 24 hores de futbol sala, de la Festa Major d’hivern de Salou 2020

dilluns 27 gener 2020

A la final, disputada contra l’equip Taxis Salou, van quedar 1-1, essent campions durant la fase de penals, amb 7 gols

Cal destacar Jan Garcia, com a màxim golejador del torneig; i Alejandro Herrera, com a millor jugador de la final, ambdós del grup Can Martín

A l’acte de lliurament de trofeus, hi van ser presents l’alcalde Pere Granados i el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López; entre altres edils/es del Govern municipal

L’equip Can Martín va posicionar-se ahir a la tarda com a guanyador de la XXIII edició del Torneig 24 hores de futbol sala, disputada durant aquest cap de setmana, al Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre, en el marc de la Festa Major d’hivern de Salou 2020.

A la final, contra l’equip Taxis Salou, el resultat va ser 1-1, essent decisiva la fase de penals, amb 7 gols a favor del grup guanyador, i 6, en contra.

Cal destacar, també, Jan Garcia, com a màxim golejador del torneig; i Alejandro Herrera, com a millor jugador de la final, ambdós del Can Martín.

L’alcalde de Salou, Pere Granados; i el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López; així com els edils/es Jesús Barragán, Julia Gómez i David González, van ser els encarregats de lliurar els trofeus als equips guanyadors i a la resta de participants.

En total, van participar 12 equips, amb la següent classificació (en ordre de primera posició a última): Can Martín, Taxis Salou, Las Chancletas, Bueno 10, Galan Perruquers, Eder Luna Team, Hola Ola, Reformas Rodríguez,  Ferrellar, Unión Latina, Pa i Oli, i Sala Remember.

Galeria d'imatges

16.JPG
17.JPG
15.JPG
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG

Document Actions