Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

La Capital de la Costa Daurada es mulla per l’Esclerosi Múltiple

divendres 12 juliol 2019

Aquest diumenge 14 de juliol, la Piscina Municipal de Salou se sumarà a la causa

La Piscina Municipal de Salou, s’adhereix, un any més, a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, que es commemora aquest diumenge 14 de juliol, arreu de tota Catalunya, per tal de donar suport a afectats d’aquesta malaltia i sensibilitzar a les persones sobre aquesta causa. L’import recollit a través de les entrades de la piscina durant tot el dia, anirà destinat a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

El regidor d’Esports, Hèctor Màiquez, vol destacar “la solidaritat de la nostra ciutat pel que fa als temes d’investigació que fan referència a la salut”. Segons ell, “els recursos econòmics més el compromís i la implicació de tota la ciutadania poden esdevenir veritables pilars d’esperança per a les persones afectades”.

Aquesta campanya es va iniciar per primera vegada el 17 de setembre de 1994, fa 26 anys. Va començar amb la col·laboració de 67 piscines, de les quals 27 hi han anat participant any rere any. Durant tot aquest temps, el Mulla’t s’ha anat consolidant, arribant a un total de 600 piscines col·laboradores en l’actualitat, entre les quals es troba la Piscina Municipal de Salou.

Enguany, el cartell promocional és obra de l’il·lustrador català Ignasi Blanch.

Document Actions