Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

La Junta de Govern Local (JGL) de Salou aprova, inicialment, el projecte d’obres de substitució de la gespa artificial del Camp de Futbol 11 i nou camp d’entrenament de porters

dimecres 11 març 2020

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha explicat que ‘aquesta inversió és una prova més de l’aposta contínua per a la millora de totes les instal·lacions esportives’. Així, ‘donem un nou pas en la millora global de l’Estadi Municipal’

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat inicialment el projecte d’obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol 11 i nou camp d’entrenament de porters, per un pressupost base de licitació de 280.609,68 €.

Aquest projecte correspon a la segona fase de la millora del camp de futbol, que afecta a la gespa del terreny, malmesa pel pas del temps, i que serà renovada, millorant, d’aquesta manera, la qualitat de la instal·lació esportiva i també del joc.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que "la nostra voluntat des del Govern municipal és mantenir en el millor estat els equipaments esportius per tal que les persones que practiquen el futbol puguin fer-ho amb les màximes garanties de qualitat i seguretat". "Aquesta millora de la gespa creiem que ofereix les millors prestacions pel joc i atén les necessitats del col·lectiu de persones aficionades al futbol de Salou", ha afirmat el batlle.

Segons ha assenyalat el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, “aquesta inversió és una prova més de l’aposta contínua per la millora de totes les instal·lacions esportives. En concret, amb aquesta actuació donem un pas més en la millora global de l’Estadi Municipal”. López ha afegit que “a més de substituir la gespa del camp de futbol crearem una zona d’entrenament de porters perquè puguin fer entrenaments específics de més qualitat”. En definitiva, “és una millora necessària, atès l’estat actual de la gespa, per l’ús intensiu que ha tingut en els darrers anys”.

Document Actions