Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

L’Ajuntament de Salou anuncia la col·laboració amb el Club de Bàsquet Salou per fer possible l’ascens a la Lliga EBA

dimecres 13 juny 2018

El passat 26 de maig l’equip salouenc va aconseguir pujar de categoria després d’imposar-se al SESE per 63-56

En una roda de premsa celebrada aquest matí a la sala de premsa de l’ajuntament de Salou, l’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor d’Esports, Dani López, juntament al president del Club de Bàsquet Salou, Santi Benito, han anunciat que el consistori donarà una ajuda econòmica extraordinària al Club pel seu ascens a la Lliga EBA. La roda de premsa també ha servit per explicar que aquesta ajuda anirà lligada a un conveni de col·laboració que signarà l’ajuntament de Salou amb el C.B. Salou per tal de donar recolzament tant al primer equip en aquesta nova etapa, com a l’escola base.

Durant la roda de premsa, tant l’alcalde com el regidor han mostrat el seu recolzament al club salouenc i els han animat a seguir treballant com fins ara de cara a la propera temporada. L’alcalde Pere Granados, ha volgut destacar la gran tasca de l’entitat per tal d’implantar el basquet al municipi i transmetre’n els valors. Per la seva part, el regidor d’Esports, Dani López, ha explicat que des de la regidoria “treballem per fomentar l’esport base i es per això que lliguem aquesta col·laboració  amb  el bon funcionament d’escola del Club.”

El president del C.B. Salou, Santi Benito, ha volgut agrair el suport rebut tant per part del consistori com de la ciutadania i ha animat a tots els aficionats d’aquest esport a seguir l’equip en aquesta nova etapa que inicien. Benito, també ha aprofitat la roda de premsa per fer una crida en busca de nous patrocinadors per afrontar la lliga EBA amb les màximes garanties.

Destacar que l’equip de la capital de la Costa Daurada, dirigit per Jesús Muñiz, va quedar subcampió de Copa Catalunya, després d’enfrontar-se amb l’Esparreguera, únic equip invicte de la categoria.

Document Actions