Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Les actuals campiones d'Espanya confirmen la seva assistència a Challenge Salou 2017

divendres 31 març 2017

S'uneixen a la llarga llista d'atletes PRO internacionals
_María Pujol és l'actual campiona d'Espanya de mitja distància
_Dolça Ollé és l'actual campiona d'Espanya de Mitja distància
_La prova està a 20 places de penjar el cartell de "Sold out"
_Challenge Salou és l'última prova puntuable per al campionat d'Europa


Challenge Salou amplia la graella de sortida amb dues incorporacions de luxe Maria Pujol i Dolça Ollé. La primera, actual campiona d'Espanya de Triatló de mitja distància i distingida pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport com una de les 100 dones més influents d'aquest país. Per la seva banda Dolça Ollé, és l'actual campiona d'Espanya de Llarga Distància i li donarà el toc local a la prova. S'augura una lluita entre la sevillana i la vallenca per fer-se amb la primera plaça.
Les dues estaran al calaix de sortida de la tercera edició de Challenge Salou, que es disputarà el proper 28 de maig i que serà l'última prova puntuable per al campionat d'Europa 2017 de la modalitat que se celebrarà el cap de setmana següent a Samorin, Slovakia i la primera per 2018.

Sobre Challenge Salou
La cita constarà de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres en bicicleta i 21 quilòmetres de cursa a peu pel passeig marítim de Salou.
La prova manté el circuit de les altres edicions. Començarà a la platja de Llevant, al passeig Jaume I; continuarà fins a l'Hospitalet de l'Infant en el tram de bicicleta a volta única on els triatletes podran, de manera exclusiva, "volar" per una autovia A7 tancada al trànsit per a l'esdeveniment i acabaran amb el segment a peu pel passeig Jaume i, el que suposa un circuit molt ràpid i és que fins a més de 10 triatletes han superat la barrera de 4 h en aquest circuit.
L'organització ja ha superat els 980 participants i posa a disposició dels triatletes les 20 últimes places per a la prova. La procedència dels inscrits, fins a la data, superen els 22 països. El termini d'inscripció finalitzarà en arribar als 1.000 participants.
La prova repartirà 25.000 € en premis.

Galeria d'imatges

dola.jpg
pujol.jpg
dola.jpg

Document Actions