Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

L'esdeveniment Challenge Salou serà un dels principals espònsors del Salou Triatló Costa Daurada

divendres 03 gener 2020

Aquest club donarà suport humà al procés de producció de l'edició d'enguany, que se celebrarà a Salou el diumenge, 29 de març

Challenge Salou i el Salou Triatló Costa Daurada han arribat a un acord de patrocini perquè l'esdeveniment de triatló de la franquícia alemanya sigui un dels principals col·laboradors de club.

Així doncs, a partir d'aquest 2020, el Salou Triatló Costa Daurada lluirà en els seus equipaments de competició el logotip de Challenge Salou.

A més, el club donarà suport humà al procés de producció de l'edició d'enguany, que se celebrarà a Salou el diumenge, 29 de març. L'objectiu és millorar la logística de la Challenge Salou amb triatletes del territori que coneixen, perfectament, el funcionament d'un esdeveniment d'aquesta magnitud.

Segons ha manifestat el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, “aquest acord és una notícia molt positiva per a Salou, ja que s'uneixen dos projectes vinculats a la Triatló, que reforça la nostra aposta estratègica per aquest esport”.

L’edil els ha desitjat “una relació molt duradora i plena d'èxits” i ha agraït, així mateix, a la Challenge per la seva aposta pel Club Salou Triatló Costa Daurada.

Actualment, el Salou Triatló Costa Daurada compta amb uns 100 membres que competeixen en la Divisió d'Honor de totes les modalitats de la Federació Catalana de Triatló. L'últim any, van situar-se com el 5è millor club a nivell de Catalunya, en el rànquing global.

Galeria d'imatges

2.jpeg

Document Actions