Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Més de 700 participants a la mitja de Salou d’aquest dissabte

dimecres 13 març 2019

Les inscripcions seguiran obertes online  fins demà dijous a les 23,59h a través de mitjadesalou.com 

Una de les novetats és la caminada pel Camí de Ronda, fins a cala Morisca i tornar a la plaça de les Comunitats

Aquest dissabte 16 de març torna la Mitja Marató de Salou i ho fa amb un nou circuit més pla, ràpid i atractiu i amb un augment considerable de les inscripcions respecte de l’any passat; arribant ja a les més de 700 persones. La cursa d’aquest any, que celebra la quinzena edició, serà majoritàriament pel costat del mar i recorrerà el passeig Jaume I, Carles Buïgas i el passeig Miramar fins arribar a Vilafortuny.  Una altra de les novetats d’enguany serà la picada d’ull que es farà des de la cursa cap a la igualtat i el respecte ja que totes les persones participants tindran escrit a la samarreta ‘jo respecto, i tu?’, el lema de la campanya de sensibilització que ha engegat enguany l’Ajuntament.

Els participants podran escollir entre tres possibles recorreguts: 5, 10 o 21 quilòmetres així com una caminada pel Camí de Ronda entre la plaça de les Comunitats i Cala Morisca (anar i tornar) per tant recorrent una distància d’uns 9 quilòmetres i la cursa infantil de 900 metres amb sortida i arribada a la plaça de les Comunitats Autònomes.

El punt de sortida i arribada de cada una de les modalitats serà la Plaça de les Comunitats Autònomes; on, en finalitzar hi haurà tapa i canya; a més d’una sessió de ioga i música. També es podran fer les altes d’última hora així com la recollida de dorsals.

De les 16:00 a les 17:30 – Entrega de dorsals

A les 17:00 – Cursa infantil (inscripcions a la zona de sortida)
A les 18:00 – Sortida modalitats 5k, 10k i 21k.
A les 18:08 – Sortida caminada de 9k per Camí de Ronda.
A les 20:30 – Entrega de premis.

Més de mig miler de participants ja s’han inscrit ja tant a la mitja com en la modalitat de 10km. Així, està confirmada la presència del campió d’Espanya en mitja marató Jaume Leiva o el guanyador de l’any passat Pedro Ortega. Per a participar cal inscriure’s a http://www.mitjadesalou.com/inscripcions/ fins demà dijous 14 de març a les 23.59h.

A més, es disposarà de dutxes i vestuaris al Pavelló de Salou; avituallaments cada 5 quilòmetres; punts quilomètrics senyalitzats; fotografies de la cursa; assistència mèdica i servei de guarda-roba.

Document Actions