Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

S’obre el període per a sol·licitar les subvencions per a les entitats esportives de Salou

divendres 15 febrer 2019

El termini per acollir-se a les subvencions finalitzarà el proper 13 de març

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Salou ha obert la convocatòria de subvencions per a entitats i associacions esportives per aquest any 2019. Per a la concessió d’aquestes subvencions l’Ajuntament destinarà un total de 163.660 euros del Pressupost Municipal 2019. Aquestes subvencions tenen com a objectiu ajudar els projectes de caràcter esportiu que tinguin com a finalitat el foment de la pràctica esportiva, la iniciació a la pràctica esportiva a escoles esportives i la participació en competicions d’alt nivell, tant per part de clubs, associacions, fundacions i entitats esportives, com per esportistes que participin en modalitats individuals amb llicència en vigor i una projecció de futur certificada.

Segons l’Ordenança General de Subvencions de l’Ajuntament, poden optar a aquesta subvenció municipal totes les entitats i associacions sense ànim de lucre, que estiguin legalment constituïdes, tinguin la seva seu social o delegació al municipi de Salou, estiguin registrades al registre municipal d’entitats de Salou i tinguin per finalitat activitats esportives o relacionades amb la promoció de l’esport.

L’alcalde Pere Granados ha destacat que “Salou és un municipi on actualment l’esport és una peça clau tant a nivell intern per la promoció de l’esport de base com en el turisme i que ha obtingut recentment reconeixements que donen un valor afegit a l’esforç diari dels nostres esportistes i entitats”. Per la seva banda, el regidor d’Esports, Dani López, ha assenyalat que “és essencial seguir donant suport a les entitats esportives de Salou. Gràcies al seu esforç som un municipi on la pràctica d'esport entre els nens i nenes és majoritari”.

Els interessats podran presentar fins el 13 de març les seves sol·licituds a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, mitjançant el model normalitzat i acompanyada de tota la documentació específica necessària. Un cop l’Ajuntament notifiqui la concessió de la subvenció, el sol·licitant tindrà un màxim de deu dies per poder acceptar la subvenció.

Fitxers adjunts

Document Actions