Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Salou acull la tercera edició del Trofeu Abril Hocevar de Patinatge

dilluns 09 desembre 2019

El Club Patí Salou el va organitzar dissabte passat al Pavelló Municipal d’Esports, amb la participació de 5 clubs de la província

A l’acte hi va assistir el regidor d’Esports, Daniel López, acompanyat d’altres edils, i la mare i el germà de l’Abril Hocevar, jove patinadora que va traspassar l’any 2017

El Pavelló Municipal d’Esports de Salou va acollir aquest dissabte passat, dia 7 de desembre, la celebració del Trofeu Abril Hocevar de Patinatge, dedicat a la jove patinadora del Club Patí Salou, Abril Hocevar, que va traspassar l’any 2017, als 19 anys d’edat.

A l’acte esportiu, que enguany compleix la seva tercera edició, hi va assistir el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Salou, Daniel López, que va estar acompanyat per altres edils: David González, Xavier Montalà, Estela Baeza, Pedro Madrona i Yeray Moreno; i també per la mare de l’Abril, Claudia Prediger, i el germà petit de la noia.

En aquesta competició, la tercera, es convida tots els clubs de la província i alguns de fora. Enguany hi han participat 65 patinadors i patinadores de diferents clubs: el Club Patí l’Ametlla, la Unió Esportiva Horta, Club Patí La Pobla de Mafumet, Club Patí Montbrió del Camp i el Club Patí Salou.

El regidor de Foment de l'Esport, Daniel López, va manifestar que "és molt emotiu veure com el Club Patí Salou recorda l'Abril".

Les victòries en cada categoria van ser per les següents patinadores:

Sènior: Laia Martínez (UE Horta)

Júnior: Anna García (UE Horta)

Aleví: Aleix Amado (CP Salou)

Infantil: Matias Schelotto (UE Horta)

Juvenil: Andrea Rosa (CP Salou)

Certificat: Xènia Ayala (CP La Pobla)

Nivell A: Noa Torres (CP Salou)

Cadet: Maria Morente (CP Salou)

Nivell B: Marta Basquens (CP Salou)

Nivell C: Anna Basquens (CP Salou)

Nivell D: Carme Arbó (CP L’Ametlla)

Promoció 9+anys: Leyre Cañete (CP La Pobla)

Promoció 7-8 anys: Paula García (CP La Pobla)

Promoció: 0-6 anys: Núria Andreu (CP Salou)

Així mateix, van obtenir puntuacions destacades les següents participants de Salou: Paula Morente (aleví); Iris Torres (infantil); Blanca de Paz (infantil); Júlia Fonoll (certificat); Lucía Sánchez (Nivell A); Aina Sánchez (Cadet); Núria Sevillano (Cadet); Inés de Paz (Cadet); Esther Guzmán (Cadet); Carlota Rojas (Nivell B); Noemí López (Nivell B); Cristina Puertas (Nivell B); Aina Bargalló (Nivell C); Ainhoa Sánchez (Nivell C); Aicha Touré (Nivell C); Marta Domingo (Nivell C); Joana Ibáñez (Nivell C); Ivet Iglesias (Nivell D); Elizaveta Mineeva (Nivell D); Noa Marco (Nivell D); Maria Mineeva (Nivell D); Mariona Sevillano (Nivell D); Alannah Castillo; Erika Vidal (promoció 7-8 anys); Leyre López (promoció 7-8 anys); Esmey Poyatos (promoció 7-8 anys); Núria Andreu (promoció 0-6 anys); Lucía García (promoció 0-6 anys).

Al finalitzar el trofeu, a la tarda, els patinadors i patinadores de Salou es van fer una fotografia amb la família de la patinadora Abril Hocevar.

 

Galeria d'imatges

DSC_3080.JPG
DSC_3082.JPG
DSC_3084.JPG
DSC_3087.JPG
DSC_3102.JPG
DSC_3108.JPG
DSC_3110.JPG
DSC_3111.JPG
DSC_3123.JPG
DSC_3169.JPG
DSC_3160.JPG
DSC_3124.JPG
DSC_3131.JPG
DSC_3133.JPG
DSC_3140.JPG
DSC_3156.JPG
DSC_3147.JPG
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
grup final.jpg

Document Actions