Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Salou destina més de 46.000€ a la renovació de la il·luminació del Pavelló Central

dilluns 11 juny 2018

Se substituiran les lluminàries existents per d’altres  tipus LED que suposaran una millora en eficiència energètica i un estalvi de 20.808 W/h

 

El pavelló municipal central de Salou, ubicat entre els carrers Milà, Advocat Gallego, passeig del 30 d’Octubre i Berenguer de Palou, veurà renovat la seva il·luminació per lluminàries del tipus LED, amb petites variacions en la seva ubicació respecte a les actuals. La renovació se centrarà en l’enllumenat de pista amb el canvi de 45 focus per 42 de tipus LED que suposaran una millora en eficiència energètica i un estalvi de 20.808 W/h, alhora que aportaran uns millors nivells d’il·luminació en quant a lluminositat i uniformitat.  Aquests canvis també suposaran un avanç en les tasques de manteniment i també suposaran una reubicació dels focus centrals cap als laterals, evitant la necessitat d’una plataforma elevadora en el manteniment. També es renovarà l’enllumenat de la planta baixa, passadissos, i la sala escenari.

El regidor d’Esports, Dani López, ha explicat que “amb aquesta renovació guanyarem en eficiència, alhora que estalviem”. López, ha afegit que “aquesta actuació es suma a les ja realitzades fins al moment en equipaments esportius com la zona de petaca, la base nàutica, o les que durem a terme properament com la remodelació de l’actual camp de futbol i el nou de futbol 7”.

Destacar que des dels serveis tècnics de l’Ajuntament, s’ha contractat a una empresa experta en il·luminació per tal de definir la millor distribució de les noves lluminàries per tal de garantir la major eficiència i rendiment i també tenint en compte les necessitats d’il·luminació de les televisions. El pressupost d’execució per contracte és de 46.341,97€.

Les lluminàries existents són d’halogenurs metàl·lics, com en la resta de pavellons del municipi, per tant aquests focus es traslladaran al magatzem municipal per tal que serveixin de recanvi dels focus dels altres pavellons en cas d’avaria.

Galeria d'imatges

renovacio_llums_pavello_2.jpg

Document Actions