Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Salou dona la mà al Salou Triatló Costa Daurada, que enceta un nou projecte esportiu

diumenge 20 octubre 2019

L’alcalde, Pere Granados, i el regidor d’Esports, Daniel López, van assistir divendres al vespre a la presentació de l’entitat a la Sala Costa Daurada de l’edifici consistorial

En el decurs de l’acte, va tenir lloc l’assemblea de socis i es van exposar els nous projectes i directrius de cara a la temporada 2019/2020, entre els quals hi ha la creació de l’Escola de Triatló

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor d’Esports, Daniel López, va assistir divendres a la presentació de l’entitat Salou Triatló Costa Daurada, presidida per Raúl Ramírez Roldán, que ha passat a formar part del municipi amb un canvi de domicili social del club, de Cambrils a Salou, i un nou projecte esportiu.

L’acte va comptar, a més, amb l’assistència dels regidors Xavier Montalà, Pedro Madrona i David González; i de la regidora Julia Gómez.

Després de la benviguda dels socis i assistents, el batlle va fer uns parlaments explicant que “Salou ha fet, des de fa temps, una aposta decidida per l’esport base” i també, més recentment, “pel turisme esportiu”. Així mateix, l’alcalde va assegurar al club que “tindrà tot el suport de l’Ajuntament” i que “aquest hivern es deixarà un canal d’aigües obertes perquè puguin practicar”.

Finalment, Pere Granados va valorar la triatló qualificant-la de “prova emblemàtica” i va lloar l’esport, en general, “perquè transmet valors i contribueix a desestacionalitzar la temporada”. Les seves darreres paraules van ser “Salou és casa vostra, enhorabona, felicitats i benvinguts”.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Daniel López, va manifestar que “vull donar la benvinguda al Salou Triatló Costa Daurada” i va afegir que “aquesta arribada encaixa a la perfecció amb l’aposta com a municipi que fem envers l’esport”.

L’acte de presentació de l’entitat va acollir, també, l’assemblea de socis, informació i posterior votació proposta dels canvis administratius del club per a la temporada 2019/2020; la presentació de la junta i l’equip de treball per a la temporada 2019/2020; i el resum esportiu de la temporada anterior, a més de la presentació de la nova, entre altres punts.

Segons van manifestar els membres de la junta, el futur de l’entitat passa per la formació, la participació en curses dins d’un calendari definit i intentar descobrir nous talents entre els nens i les nenes. Per això, enguany s’han proposat la creació de l’Escola de Triatló, una de les poques que existex a Catalunya i, la segona específica de triatló que hi ha a Tarragona.

Galeria d'imatges

Salou Club Triatló 1.JPG
Salou Club Triatló 2.JPG
Salou Club Triatló 3.JPG
Salou Club Triatló 4.JPG

Document Actions