Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Salou inverteix més de 800.000 euros en la millora dels camps de futbol municipal

dijous 31 maig 2018

Aquestes obres s’iniciaran a finals d’estiu i busquen modernitzar l’actual camp i crear-ne un de futbol 7 de gespa, a més de millorar vestuaris, grades i cobertes

La Junta de Govern Local d’avui ha donat llum verda al projecte de millora de la zona esportiva municipal del camp de futbol al carrer Barenys que divideix en sis lots l’actuació a executar durant els propers mesos, a partir d’aquest estiu i fins a finals d’any. Aquests treballs pretenen fer una ampliació i rentat de cara per assegurar més espai per al joc i major comoditat als usuaris d’un complex esportiu que té una antiguitat de prop de 40 anys. Avui, en roda de premsa, l’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor d’Esports Dani López i del regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, han explicat els detalls del mateix, juntament amb l’arquitecte municipal, Josep Mª Ferran.

L’alcalde, ha manifestat que “estem davant d’un projecte que suposa una reforma importantíssima per l’oferta esportiva que tenim al municipi i també donem sortida a una reivindicació històrica dels clubs esportius i pares i mares. Aquests més de 800.000 euros d’inversió faran que l’actual camp tingui un millor equipament però també generarem nous vestuaris, un camp de futbol 7 de gespa que transversalment servirà per a entrenaments dobles simultanis, grades cobertes,...Tot plegat, una gran renovació de l’equipament”.

Per la seva part, el regidor Dani López, afegia que “estem molt contents perquè podrem donar sortida a les demandes dels clubs de futbol i seguim millorant les infraestructures esportives; comptem amb tres pavellons, hem invertit en la base nàutica, hem implementat millores a la pista de petanca, i seguim treballant per posar al dia els equipaments de primera de que disposem al municipi”.

El regidor Marc Montagut explicava que “donades les característiques d’ús intensiu de l’equipament esportiu, així com la quantitat i diversitat d’actes esportius i no esportius que en ell s’han realitzat, fan que l’edifici tingui un grau d’envelliment que fan necessària una actuació de renovació i millora, i en això han estat treballant els serveis tècnics municipals”, a qui ha agraït l’esforç invertit en el projecte per adequar-lo a les necessitats dels usuaris.

Aquests treballs estan distribuïts dins 6 lots d’adjudicació donada la independència entre les diferents actuacions a realitzar:

El primer lot correspon a la creació d’un camp de futbol 7, amb l’adequació de la plataforma existent amb gespa artificial, amb els sistemes de drenatge i de reg específics que suposarà tenir més superfície de gespa artificial on entrenar i jugar partits. Aquest nou Camp es destinarà principalment a entrenaments i campionats de categories infantils. Aquest lot compta amb un pressupost de contracta de 223.910,20 €, IVA inclòs, i compta amb un termini d’execució de 2 mesos.

El segon lot correspon a la il·luminació del nou camp de futbol 7, que consisteix en la instal·lació elèctrica i d’il·luminació amb sistemes led a tot el camp, tot complint uns requeriments d’il·luminació. Aquest lot compta amb un pressupost de contracta de 83.166,97 €, IVA inclòs, i compta amb un termini d’execució de 2 mesos.

El tercer lot correspon al subministrament de material propi per l’ús del nou camp de futbol, com porteries, banderins de córner, banquetes per jugadors, protectors de canons de reg i marcador pel nou. Aquest lot compta amb un pressupost de contracta de 22.561,66 €, IVA inclòs, i compta amb un termini d’execució d’1 mes.

El quart lot consta de les actuacions de millora en la imatge de l’accés principal i en la seguretat i imatge de la zona on es realitzarà el nou camp de futbol 7. Aquella zona, actualment té un tancat simple, que està en un estat molt deteriorat. S’acabarà de construir la semicircumferència de l’actual mur i es recobrirà amb una superfície de xapa moderna que donarà un aspecte de major qualitat a la zona, a més de plantar arbrat i dignificar la zona d’aparcament. Aquest lot compta amb un pressupost de contracta de 63.759,56 €, IVA inclòs, i compta amb un termini d’execució de 2 mesos

El cinquè lot correspon a la renovació dels vestidors, actuacions fonamentalment de serralleria i muntatge d’elements metàl·lics; estructura i revestiments, així com desmuntatge de vestidors, conjuntament amb tasques habituals del ram de paleta; fonaments, soleres de formigó, amb alguns revestiments de rajoles i els paviments de gres. Tanmateix s’inclou l’equipament esportiu de bancs i penjadors. Aquest lot compta amb un pressupost de contracta de 360.630,19 €, IVA inclòs, i compta amb un termini d’execució de 3 mesos.

Per últim, el sisè lot recull l’actuació de cobriment de les dues graderies existents al camp de futbol principal ja existent. Són uns treballs únics i concrets de serralleria, consistents en la realització de la fonamentació i posteriorment tot el cobriment metàl·lic (estructura i cobriment). Aquest lot compta amb un pressupost de contracta de 58.744,51 €, IVA inclòs, i compta amb un termini d’execució de 2 mesos.

Cal destacar que tots aquests treballs es duran a terme per empreses especialitzades en els diferents àmbits d’actuació. Aquestes obres de millora compten amb un pressupost per contracta de 812.773,09 €, IVA inclòs, repartit entre els sis lots d’adjudicació.

Galeria d'imatges

201804 P6216-15 Perspec_02.jpg
201804 P6216-02 Empla+ºament.jpg
201804 P6216-05 Planta_General.jpg
201804 P6216-06 Planta.jpg
201804 P6216-08 Al+ºats.jpg
201804 P6216-11 Coberta Graderies.jpg
201804 P6216-12 Planta General.jpg
201804 P6216-14 Perspec_01.jpg
201804 P6216-14 Perspec_03.jpg

Document Actions