Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Salou reconeix l’esforç de cinc joves salouencs al Campionat del Món i la Nations Cup de Raceboard

diumenge 13 octubre 2019

L’acte de lliurament de guardons va tenir lloc ahir dissabte, dia 12, a la Terrassa del Club Nàutic del municipi

El Club Nàutic de Salou, amb el suport de l’Ajuntament de Salou, va celebrar, ahir dissabte, dia 12 d’octubre, coincidint amb la Regata d’N2 de Windsurf Halloween Race, l’acte de reconeixement a l’equip de regates i a la flota de windsurf de Salou, que van aconseguir pujar al pòdium en l’edició 2019 del Campionat del Món de Raceboard i la Nations Cup de Raceboard, celebrada el passat mes de juliol, a Warnemünde, Alemanya.

El grup va assolir els majors resultats obtinguts per l’equip del club. Un cop més, l’equip de Salou va posicionar-se com un referent a nivell internacional d’aquesta disciplina esportiva.

A l'acte van ser-hi presents el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López; el segon tinent d'alcalde, David González; el vicepresident de la Federació Catalana de Vela, Sergi Cadenas; i el cap de la Representació Territorial de l'Esport a Tarragona, Joan Plana; així com el president del Club Nàutic de Salou, Jaume Vicheto; el vicepresident del club, Xavi Matas, i el responsable de l'Àrea Esportiva, Josep Oliva. L’acte també va comptar amb la presència dels participants a la regata, els equips de regates del Club, i acompanyants i familiars, entre d’altres.

Els classificats van ser els següents:

En la categoria absoluta del World Championship:

  • Toni Colomar, 3r Classificat de la General i 2n Classificat en la categoria Heavyweight

En la categoria juvenil del World Championship:

  • Ferran Jurado, 1r Classificat de la General, destacant els resultats obtinguts finalitzant en la primera posició en deu proves de les onze celebrades.
  • Guillem Segú, 2n Classificat de la General

En la categoria absoluta de la Nations Cup:

  • L’equip format per Toni Colomar, Ferran Jurado i Guillem Segú va aconseguir la 2a Posició.

En la categoria juvenil de la Nations Cup:

  • L’equip format per Fabio Portune i Ramon Batista va aconseguir també la 2a Posició.

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, va iniciar el seu discurs felicitant tots els participants i va assenyalar que “aquest èxit reflexa l’esforç i treball continu que duu a terme l’equip tècnic i la directiva del Club Nàutic de Salou, per fomentar l’esport base”. López, en nom de l’Ajuntament, va encoratjar els joves perquè continuessin treballant, amb constància, per aconseguir els seus objectius.

Cal destacar també, els altres resultats assolits per l’equip de regates. Pel que fa a la categoria femenina, la regatista Laura Cabezas va finalitzar novena de la general. Mentre que els regatistes Fabio Portune i Ramon Batista, van quedar en la setena i onzena posició, respectivament, de la categoria juvenil.

Galeria d'imatges

principal.jpg
RACEBOARD 00.jpg
RACEBOARD 01.jpg
RACEBOARD 02.jpg
RACEBOARD 03.jpg
RACEBOARD 04.jpg
RACEBOARD 05.jpg
RACEBOARD 06.jpg
RACEBOARD 07.jpg
RACEBOARD 08.jpg
RACEBOARD 09.jpg

Document Actions