Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Salou rep l’OPEN TARRAGONA BTT MEGABICI 2018 aquest cap de setmana

dimecres 18 juliol 2018

El Bosc Gran de Salou és la localització escollida per acollir la darrera prova d’aquesta cursa

L’Ajuntament de Salou rebrà aquest diumenge 22 de juliol, la quarta i última prova de la segona edició de l'Open Tarragona BTT Megabici, a Salou, Bosc Gran. Es tracta d’una cursa organitzada per l’empresa Megabici, que compta també amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament de Salou.

Es tracta d’un circuit de BTT propi de 4km, habilitat perfectament i amb un nivell tècnic mitjà, apte per tots els públics, però amb un gran nivell d'exigència on els participants podran gaudir de l'autèntic XC. La zona, a més a més, compta amb una gran zona de pàrking y serveis perquè tot el públic pugui gaudir d'una bona jornada de BTT.

La carrera comptarà amb 12 categories diferents: cadet, fèmina cadet, júnior,  fèmina junior, èlit, fèmina èlit, Sub23, fèmina sub23, màster 30, màster 40, màster 50 i màster 60. Els horaris de sortida seran els següents: A les 10h començarà Cadet i tot seguit Junior, un minut més tard M50, a les 10:03h M60 i finalment Fem Elit, S23, Junior i Cadet; tots aquests faran 4 voltes. Per altra banda, a les 12 hores començarà Elit, seguit de S’23, M30, i finalment M40; que faran 7 voltes.

Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme (https://www.ciclisme.cat). Les categories junior i cadet pagaran 11€ i la resta de categories 16€, fins dijous a les 00.00h. A partir de divendres s’incrementa el preu de les inscripcions, categories junior i cadet 21€ i la resta de categories, 31€.

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha destacat que “des del consistori s’aposta una vegada més pel turisme esportiu, com ja s’ha anat fent amb diverses proves tant a nivell de futbol, de golf, vela i ciclisme com és en aquesta ocasió, entre d’altres”.

Per la seva part, el regidor d’Esports, Dani López, ha manifestat que “Salou està preparat per rebre una prova d’alt nivell com és aquest campionat, que reunirà un gran nombre de participants en el nou circuit de BTT situat al Cap Salou”.

Segons Lope Miguel, responsable de l’empresa organitzadora, “amb aquesta segona edició de l'Open Tarragona BTT Megabici, es busca consolidar aquest campionat en el calendari autonòmic com una competició de ciclisme del més alt nivell organitzatiu i d’assistència”.

Galeria d'imatges

OPEN TARRAGONA BTT MEGABICI 2018
OPEN TARRAGONA BTT MEGABICI 2018 2
OPEN TARRAGONA BTT MEGABICI 2018 3

Document Actions