Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Salou, seu de la competició de dards internacional XVIII Mediterranean Cup 2019

dimarts 12 febrer 2019

L’alcalde Pere Granados s’ha reunit amb el President de la Federació Catalana de Dards, Josep Maria Salvadó Val, acompanyat pel Gerent de la Federació, Toni Gragera Llopis, i el Representant Territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana i Pons

La competició tindrà lloc a Salou entre els dies 7 i 11 de maig

L’alcalde de Salou Pere Granados s’ha reunit amb el President de la Federació Catalana de Dards, Josep Maria Salvadó Val, el qual li ha presentat la XVIII Mediterranean Cup 2019, una competició de dards on Catalunya n’és l’amfitrió i que enguany n’és seu Salou. A la reunió també hi ha assistit el Gerent de la Federació Catalana de Dards, Toni Gragera Llopis, i el Representant Territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana i Pons.

La XVIII Mediterranean Cup 2019 és un campionat de dards internacional on hi participen les seleccions de les Federacions de Dards banyades pel Mediterrani des de l’any 2000, que es durà a terme a Salou entre el 7 i l’11 de maig. El MEDCUP no només promou l'esport dels dards, sinó que, sobretot, promou l'amistat entre les federacions participants. Les seleccions participants són Gibraltar, Turquia, Grècia, França, Xipre, Rumania, Malta i Catalunya; i consten de 4 homes i 2 dones. Els partits es juguen en gènere masculí i femení, per separat; i la modalitat de joc per als homes és per equips, individuals i parelles, i per les dones parelles i individuals.

L'alcalde Pere Granados s'ha mostrat molt satisfet perquè "hagin escollit Salou com a seu d'aquesta competició internacional", i ha afegit que "des de l'Ajuntament agraïm la Federació Catalana de Dards per comptar amb el nostre municipi, que ja és tot un referent en l'àmbit esportiu i que ja acull altres competicions de bàsquet, natació o futbol".

La cerimònia d’obertura es durà a terme dimecres 8 de maig a partir de les 18:15h, on es presentaran i desfilaran els esportistes participants. La competició s’iniciarà el dia següent, allargant-se fins dissabte 11 de maig, on es coneixeran els guanyadors a partir de les 14 hores.

Galeria d'imatges

reunió Mediterranean Cup 2019

Document Actions