Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Salou viu aquest cap de setmana la tercera edició de la Copa Catalana de Futbol-7

divendres 15 juny 2018

Aquest dissabte dia 16 de juny, es disputarà la III Copa Catalana de les Lligues de Futbol-7. Durant tot el dia, l’Estadi Municipal de Futbol de Salou acollirà la competició entre les lligues, les quals presentaran dos equips participants cadascuna. Aquestes lligues són: Lligues Lleida (La Palma FC i San Miguel); Lliga Mil·lenni de Reus (Patxangueros d’Alforja i Quercus Tecnologies); Lliga de l’Ajuntament de Salou (Meson del Segoviano i Proyectos Generales de Protección); Lliga del Consell Esportiu del Tarragonès (Reformas Serrano i New Team); i Lliga de Barcelona (Las Palmas FC i Red Raiders). Els equips participants de cada lliga els assigna el comitè organitzador corresponent.

La jornada comptarà amb una fase prèvia o classificatòria, celebrada durant el matí amb 2 grups de 5 equips, amb un equip de cada lliga a cada grup. Cada equip farà 4 partits a la fase prèvia i en cas de classificar-se passaran a la fase eliminatòria que inclou la Semifinal i la Final de la Copa Catalana.

La fase prèvia de la competició es realitzarà de les 09:00h a 13:30h amb dos partits cada mitja hora, un cop acabada la primera fase, es procedirà a la fase eliminatòria on es disputaran les semifinals a les 17:30 i la final a les 18:30, un cop finalitzada la competició es farà l’entrega de premis a les 19:15h.

Document Actions