Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Torna la freshwave® Mitja Marató de Salou en una renovada edició

dijous 29 març 2018

Circuits de 5k, 10k i 21k

El proper dissabte 14 d’abril torna la freshwave® Mitja Marató de Salou en un nou circuit més pla, ràpid i atractiu. La cursa d’aquest any, que celebra la catorzena edició, serà majoritàriament pel costat del mar i recorrerà el passeig Jaume I, Carles Buiges i el passeig Miramar fins arribar a Vilafortuny. Com a novetat, els participants podran escollir entre tres possibles recorreguts: 5, 10 o 21 quilòmetres.

A diferència d’altres anys, la Mitja Marató es celebrarà per la tarda. La sortida serà davant del monument de Jaume I a les 18 h. L’entrega de dorsals es realitzarà entre les 16 i les 17.30 h al passeig Jaume I, concretament a la plaça de les Comunitats Autònomes. Un cop finalitzada la cursa, sobre les 20.30 h, hi haurà l’entrega de premis. Al llarg de tot l’esdeveniment hi haurà animació a càrrec d’un DJ d’Europa FM.

Prèviament a la sortida, els més petits tindran l’oportunitat de participar a una cursa infantil que arrencarà a les 17 h. Les inscripcions es podran realitzar a la zona de sortida entre les 16 i les 17 h.

El regidor d’Esports, Dani López, ha valorat molt positivament “que es torni a reprendre aquesta cursa i alhora s’ampliïn els recorreguts ja que d’aquesta manera els corredors podran descobrir nous racons del nostre municipi”. López ha volgut agrair la implicació de Running Solutions i freshwave® en l’organització de l’esdeveniment.

La freshwave® Mitja Marató de Salou comptarà en diferents serveis per als participants: dutxes i vestuaris al pavelló de Salou, avituallaments cada 5 quilòmetres, fotografies de la cursa, assistència mèdica i guarda-roba.

Les inscripcions es podran fer de forma online a través de la pàgina web de la cursa www.mitjadesalou.com o presencials a la botiga la Roca Forada i a Decathlon Vila-seca fins al dilluns 9 d’abril a les 23.59 h o fins arribar al màxim d’inscrits.

Galeria d'imatges

petita_mitja_marato.jpg

Document Actions