Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Un total de 26 joves esportistes gaudeixen del Nadal a Salou amb el campus de bàsquet ‘Elevate Your Game’

divendres 27 desembre 2019

L’activitat, organitzada pel Club Bàsquet Salou, s’ha iniciat avui divendres, i finalitzarà aquest proper dilluns, 30 de desembre. L’horari del campus és de 9 a 14 h, al Pavelló de Ponent

L’edició de Nadal “Xmas Edition” del Campus de Tecnificació Individual de Bàsquet “Elevate Your Game”, organitzat pel Club Bàsquet Salou, ha obert, aquest matí, les seves portes al Pavelló de Ponent (carrer Maria Castillo, 13-15), amb la participació de 26 joves, des de la categoria benjamí i fins a la sènior.

El campus romandrà obert fins el proper dilluns, dia 30 de desembre, en horari de 9 a 14 h. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la regidoria de Foment de l’Esport de l’Ajuntament de Salou i de KINETICLINIK Fisioterapeuta.

'Elevate Your Game' permet que els jugadors i jugadores perfeccionin el seu joc a través d’un entrenament intensiu i progressiu en blocs de quatre conceptes fonamentals del bàsquet: el bot, el tir, la finalització i la defensa.

Avui, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, acompanyat del regidor d’Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha assenyalat que “és molt important que les entitats locals realitzin aquests campus per dos motius: el primer, perquè en èpoques de vacances els nens i les nenes puguin seguir practicant esport; i, en aquest campus, en particular, per dedicar-los unes hores de tecnificació que en el dia a dia, moltes vegades, és complicat”. L’edil també ha volgut felicitar el Club Bàsquet Salou i els monitors que ho fan possible.

Cal recordar que aquest estiu va tenir lloc la primera edició del campus “Elevate Your Game”, en la qual van participar, també, 30 jugadors i jugadores de totes les categories, que van poder gaudir, en dues setmanes, de més de 100 hores de bàsquet, focalitzat en la tècnica individual.

Galeria d'imatges

1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg

Document Actions