Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Un total de 27 joves milloren la seva tècnica i potencien la bona convivència al campus intensiu de patinatge del Club Patí Jove

dissabte 28 desembre 2019

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, acompanyat del regidor d’Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha visitat aquest matí tot l’equip

L’activitat es va iniciar ahir divendres, i es durà a terme fins al proper dilluns, dia 30, en horari de 9 a 19 h, al Pavelló Municipal d’Esports Cap Salou (c. del Fonoll, 6-8)

El Club Patí Jove de Salou va posar en marxa ahir divendres, al matí, la quarta edició del campus de patinatge de Nadal, per aquells/es joves que vulguin millorar la seva tècnica durant quatre dies de pràctica esportiva intensiva. Aquest campus està adreçat, exclusivament, a membres del club.

En total, s’han apuntat 27 nens i nenes, d’entre 7 i 13 anys, des de la categoria d’aleví i fins a la de cadet.

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, acompanyat del regidor d’Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha visitat el campus aquest matí i ha felicitat el Club Patí Jove per la seva tasca durant tot l’any, fomentant l’esport base”. “En aquesta edició del campus, el club compta amb entrenadors de gran nivell que ajudaran a potenciar les habilitats dels patinadors i patinadores”, ha afirmat l’edil.

L’activitat es durà a terme fins al proper dilluns, dia 30 de desembre, en horari de 9 a 19 h, al Pavelló Municipal d’Esports Cap Salou (carrer del Fonoll, 6-8). Durant aquests quatre dies, amb el suport de quatre entrenadors internacionals, els joves coneixeran patinadors/es mundialistes, i faran classes de preparació física i, també, de teatre i nutrició.

L’objectiu d’aquest campus és potenciar la bona convivència entre els nens i nenes del club i que aprenguin molta tècnica per a la nova temporada, que començarà el mes de gener. En aquest sentit, el regidor Daniel López ha manifestat que “és un orgull tenir entitats com aquesta que, a més de centrar-se en la disciplina, també treballen la psicologia i l’alimentació, aspectes molt importants pel desenvolupament dels esportistes i famílies”.

Per últim, l’edil ha felicitat el Club Patí Jove per la primera posició al rànquing de Interclubs 2019, amb 159 punts, a la semifinal; i 266,8 punts, a la final. Aquesta classificació permet distribuir els clubs en les sis zones per a l’any 2020. Així, el club salouenc s’ha situat en la primera zona, on els clubs es consideren els primers caps de sèrie.

Document Actions