Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Les Jornades Gastronòmiques del Calamar tornen a Salou del 23 de novembre al 9 de desembre

dimarts 20 novembre 2018

En aquesta cinquena edició són catorze restaurants els que se sumen a la proposta de menús on l’ingredient principal és el calamar  

La regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica Salou ha programat per aquest final de mes de novembre la tradicional cita amb el calamar a través de l’organització de les cinquenes jornades gastronòmiques. Aquestes s’inicien el proper divendres 23 de novembre i ho fan sumant més establiments a l’oferta de cuina dedicada a aquest mol·lusc.   

En aquesta ocasió seran catorze restaurants locals els que elaboraran menús amb calamar i que participaran d’aquesta iniciativa per tal d’oferir un producte i servei de qualitat. Els preus dels menús oscil·len entre els 16 i els 88 euros depenent de l’establiment. Els que hi participen enguany són: Bandarra 2.0, O Mar, La Morera, La Cova del Bou, Bar Cafeteria La Rambla, Deliranto, Cook and Travel, Caffe di Mare, Sapore di Mare, 4R GastroBar, Restaurant Moss, Terrassa Club Nàutic, Le Sommelier i El Totxo Taverna.

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, “és una bona oportunitat per donar a conèixer els restaurants locals de Salou que obren tot l’any i ofereixen una bona proposta gastronòmica, aquesta vegada amb la temàtica del calamar”, apuntava. Per la regidora Martina Fourrier, “volem seguir promocionant la bona gastronomia local i a més lligar-ho amb un producte tant nostre i tradicional. Agraïm els establiments que en temporada baixa fan una aposta decidida i s’uneixen per generar una oferta ben variada”.

Els interessats en descobrir els diferents menús i preus poden consultar un llibret que s’ha editat i que es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament, a més de trobar-se al Facebook i Twitter del Salou Food Experience.

Un concurs, en marxa

També s’ha creat un concurs per recollir receptes del calamar entre els interessats en guanyar un xec de 60 euros per a consumir en qualsevol dels restaurants participants. Els interessats/des pot enviar una recepta de la cuina del calamar on hi hagi aquest mol·lusc com a element principal. S’hauran d’especificar els ingredients per a quatre persones i els passos que s’han de seguir per a cuinar el plat. El concurs només és vàlid per a les persones residents a Salou. La recepta no cal que sigui pròpia però cal que l’usuari sigui capaç de cuinar-la. No és necessari que hi figuri cap fotografia acompanyant la recepta i s’haurà d’enviar per correu a la direcció electrònica saloufoodexperience@gmail.com o per missatge privat al Facebook Messenger de www.facebook.com/SalouFoodExperience  fins al 15 de desembre. Una vegada acabada la campanya s’enregistrarà un vídeo a la persona guanyadora cuinant la recepta seleccionada que serà emès a les xarxes socials de Salou Food Experience i també s’enregistrarà un vídeo per a ser emès al programa magazine Som-hi! de TAC12 a la secció de cuines.  

En paral·lel, i també amb la temàtica de fons del calamar el 26 de novembre s’iniciarà la festa en la qual els interessats sortiran a pescar cada tarda de dilluns a divendres i dissabte es lliuraran els premis en el marc d’un sopar.

Document Actions