Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Salou viatja a Madrid per presentar l'agenda dels esdeveniments gastronòmics 'Salou Food Experience 2020'

diumenge 19 gener 2020

L'acte tindrà lloc aquest proper dimarts, 21 de gener, a RAMSES, a la capital madrilenya

L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, presidirà l'esdeveniment, on hi assistiran bloggers i influencers d'arreu de l’Estat espanyol, així com mitjans de comunicació de la demarcació de Tarragona

Salou viatjarà aquest proper dimarts, 21 de gener, a Madrid per presentar l'agenda dels esdeveniments gastronòmics Salou Food Experience 2020. L'acte tindrà lloc a RAMSES, a la capital madrilenya. I serà presidit per l'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, que anirà acompanyat del regidor de Dinamització Económica, Hèctor Maiquez.

Cal dir que es tracta d’una acció emmarcada dins el pla estratègic de turisme per donar a conèixer, a la capital madrilenya, els principals atractius i productes turístics de la destinació.

La presentació, amb inscripcions prèvies ja tancades, comptarà amb l’assistència de bloggers i influencers d'arreu de l’Estat espanyol, així com mitjans de comunicació de la demarcació de Tarragona.

Salou s'ha posicionat com una destinació turística líder a la Mediterrània gràcies a molts atractius, un dels quals és la seva gastronomia, avalada per la recent consecució d'una Estrella Michelin. En aquest sentit, la capital turística de la Costa Daurada presentarà aquest dimarts, en el marc de la fira internacional Fitur, les deu jornades enogastronòmiques per a l’any 2020.

Aquest esdeveniment permetrà, a més, a les persones assistents la degustació de diverses creacions culinàries de prestigiosos restauradors de Salou, entre els quals hi figura el xef Pep Moreno, del restaurant Deliranto, recentment distingit amb l'esmentada Estrella Michelin.

En el decurs de l'acte de dimarts, se sortejarà l'estada d'un cap de setmana a Salou, amb un sopar al restaurant Deliranto. 

Document Actions