Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

La Garantia Juvenil

garantia juvenil
 
La Garantia Juvenil és una iniciativa Europea de lluita contra l’atur juvenil que té l'objectiu de garantir que els joves de 16 a 29 anys rebin una oferta concreta de formació, de feina o de període de pràctiques. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i en col·laboració amb el Punt d'Informació Juvenil de Salou.
 
Per apuntar-s'hi cal complir una sèrie de requisits i pot aportar-vos una sèrie d'avantatges que podeu consultar a la web http://garantiajuvenil.gencat.cat/.
 

Atenció presencial

 A Salou, els joves que volen apuntar-se a aquest programa poden fer-ho adreçant-se al PIJ on un orientador laboral del Consell Comarcal del Tarragonès du a terme les tasques d’assessorament i orientació dos dijous al mes prèvia cita concertada.

 

Com apuntar-s'hi?

Per inscriure't a la Garantia Juvenil:

Pots acudir al PIJ des d'on es pot fer una inscripció immediata, és a dir, sense requerir codi d'activació.

Mitjançant un codi d'activació. Per obtenir-lo, has de seguir els següents passos:

. Descarrega i omple aquest formulari per definir un usuari i una contrasenya.         

. Porta aquest formulari a l'Oficina Jove de Salou.

Un cop tramitada la teva sol·licitud rebràs, al correu electrònic amb el que t'has inscrit,  un codi d'activació (contrasenya d'un sol ús) que hauràs d'introduir en aquest lloc web i començar a omplir la teva inscripció al sistema de Garantia Juvenil.

 

Les persones que acreditin una discapacitat superior al 33% o aquelles en risc d’exclusió social poden fer directament la inscripció portant a una oficina de registre aquesta sol·licitud omplerta, conjuntament amb el document acreditatiu de la situació.

També pots inscriure't a la Garantia Juvenil acudint a l'Oficina de Treball que et correspon. Ho pots fer l'endemà mateix de trobar-te en situació d'atur i d'haver acabat els teus estudis. Revisa aquí que compleixes tots els requisits.


 Si tens DNI electrònic o certificat electrònic reconegut pots fer la teva inscripció directament aquí.

 

 
  

Document Actions