Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

BAN

divendres 13 març 2020

En relació a les mesures i actuacions per prevenir el contagi, s’estableix i s’aprova el següent pla d’accions per a la contenció del virus COVID-19, en consonància amb les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya.

En aquest sentit, el Comitè de Seguiment de l’Ajuntament de Salou,

Acorda:

EL TANCAMENT de l’atenció al públic a tots els serveis administratius municipals. Els tràmits formals podran fer-se de forma electrònica i els tràmits informals telefònicament, electrònicament o a través de les xarxes socials.

SUSPENSIÓ de terminis (licitacions, selecció de personal, preinscripcions escolars).

SERVEIS MÍNIMS: Teleassistència, Assistència Domiciliària (SAD), serveis relacionats amb violència de gènere i serveis relacionats amb pobresa energètica, reserva de brigada, Protecció Civil, Policia Local, serveis municipals de comunicació, clavegueram, residus, transport urbà, enllumenat públic i semàfors, aparcaments municipals, serveis funeraris i taxi.

El Comitè de Seguiment Municipal també RECOMANA EL TANCAMENT dels establiments de concurrència pública, afluència de públic, amb l’objectiu de protegir els col·lectius vulnerables i evitar l’expansió del coronavirus.

Des de l’Ajuntament de Salou, demanem la màxima col·laboració i responsabilitat social per fer front a aquesta emergència excepcional.

Per Junta de Portaveus, s’ha acordat suspendre totes les comissions informatives, consell del Patronat i les sessions plenàries municipals.

 

Salou, 13 de març de 2020

 

Pere Granados

Alcalde de Salou

Document Actions