Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Dues-centes persones se sumen a la jornada de voluntariat “Let’s Clean Up Europe!” a la platja Llarga de Salou

dimecres 08 maig 2019

Aquest dissabte tindrà lloc una jornada festiva i de conscienciació sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou ha decidit sumar-se a la iniciativa europea “Let’s Clean Up Europe!”, la qual se celebra entre els dies 11 i 13 de maig a 27 regions europees. Dins aquest marc, la regidoria ha programat una jornada de neteja el proper dissabte 11  de maig al llarg de tot el matí, de 10 a 13 hores. L’activitat, adreçada a tots els públics, se centrarà en netejar l’espai de la Platja Llarga, però també es complementarà amb tallers i sorteigs pels participants.

Ja s’han inscrit prop de dues-centes persones a la jornada de voluntariat que organitza GK Projects en col·laboració amb l’Ajuntament i altres espònsors.  

Aquesta jornada se suma a les que s’han organitzat arreu de les ciutats on la ciutadania pot participar, de manera voluntària, en diferents accions de neteja dels espais naturals, com boscos, platges, rius o rieres. La Comissió Europea fomenta les accions per sensibilitzar les persones sobre l’abast del problema dels abocaments incontrolats i promoure canvis en els hàbits i el  comportament dels ciutadans.

Més informació a www.gkprojects.org

Document Actions