Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Els organitzadors de l’esdeveniment solidari Sosciathlon donen 6 cadires de rodes a les escoles de Salou

divendres 22 setembre 2017

Les escoles Europa, Santa Maria del Mar, Vora Mar, Salou, Elisabeth, i Internacional han estat les beneficiaries d’aquesta iniciativa

Aquest matí, el saló de plens de l’Ajuntament ha estat l’escenari elegit per dur a terme la donació de 6 cadires de rodes que l’entitat solidària Sosciathlon, la qual promou l’esport 100% solidari, ha lliurat a les escoles de primària del municipi. En agraïment al suport rebut per part de la població de Salou i la col·laboració de l’Ajuntament en l’organització de l’esdeveniment d’ara fa gairebé un any des de l’entitat s’ha volgut fer la donació d’aquestes cadires de rodes a les escoles Europa, Santa Maria del Mar, Salou, Elisabeth, Vora Mar, i Escola Internacional.

La donació –com ha explicat el responsable de l’entitat Carlos Morillo- es fruit de la necessitat que membres de l’entitat van detectar als centres educatius. Així, ha assenyalat, quan els estudiants pateixen algun tipus de fractura o tenen la mobilitat reduïda i necessiten d’una cadira de rodes, o han d’anar d’excursió o fer alguna sortida, molts cops no hi poden anar de forma còmoda o acaben quedant-se. Davant d’aquestes situacions els membres de Sosciathlon van decidir fer un parell d’actes més a l’any i poder lliurar a les escoles del municipi les cadires en senyal d’agraïment. Avui, l’alcalde Pere Granados i la regidora d’Ensenyament Julia Gómez han agraït el gest solidari dels homes i dones que organitzen de manera desinteressada any rere any el Sosciathlon i també han posat en valor la bona predisposició i la col·laboració activa de la ciutadania del municipi que participa activament en actes desinteressadament; a més de felicitar a la comunitat educativa pel material rebut.

Recordar que el passat octubre del 2016, Salou es va omplir de famílies que van gaudir del segon Sosciathlon. En total més de 1.100 participants van col·laborar en una jornada plena de solidaritat, esport, i col·laboració. Es tracta d’un acte familiar que va aconseguir reunir 11.110€. Els diners recollits es van destinar a dos entitats benefiques, l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i a l’associació Von Hippel Lindao.

Ressaltar que no s’ha d’entendre el Soschiatlon com un esdeveniment purament esportiu, sinó que es un esdeveniment solidari, festiu, familiar i en el qual s’hi practica l’esport i que enguany tindrà lloc a la població de Cambrils, el diumenge 8 d’octubre en benefici de la Fundació Noelia i la Fundació Esclerosi Múltiple.

Galeria d'imatges

cadires.jpg
21740030_1723162557993314_4991214211672669512_n.jpg
P1050963.JPG
P1050946.JPG

Document Actions