Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Finalitzen els treballs de renovació de les escales d’accés a Platja Capellans

dilluns 27 març 2017

L’actuació al carrer Gavina, un dels accessos naturals a platja presentava deficiències, després dels temporals de llevant i per l’erosió i acumulació de l’aigua


La regidoria de platges ha finalitzat els treballs de millora en l’accés esglaonat des del carrer Gavina a la platja dels Capellans, concretament, en l’accés que té cap a la zona de les dutxes. En aquest punt, els tècnics es trobaven amb problemes que causava l’aigua de mar, especialment en moments de temporals de llevant, provocant erosió a l’arena de la platja i deixés al descobert una alçada massa perillosa entre el darrer graó de les escales i fins a peu de platja. La regidora de l’àrea, Júlia Gómez, ha assenyalat que “amb l’arribada de la Setmana Santa s’estan duent a terme treballs a diversos indrets del litoral per tal de tenir a punt les platges per a l’inici de la temporada, entre ells, aquest de correcció de l’accés i de les dutxes de la platja Capellans”.
A aquesta circumstància s’ha de sumar també fets com que la forta pendent del Carrer Gavina i la canalització per superfície d’aigües de pluja que van a parar a aquell carrer, baixen, en cas d’aiguats, amb força i amb molta quantitat a través de l’accés esglaonat. Amb els treballs que s’han dut a terme per part dels tècnics de la regidoria de Platges s’han corregit aquestes deficiències, i també s’ha millorat la pendent de desguàs d’aigua de les dutxes amb la voluntat de solucionar definitivament aquests problemes. El cost dels treballs ha estat de quasi 12.200 euros.

Galeria d'imatges

gavina.jpg
P1310930.JPG
P1310927.JPG

Document Actions