Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

L’Ajuntament reposa arena a diverses platges per començar la temporada alta

dijous 23 maig 2019

Aquesta setmana s’estan duent a terme treballs per reposar arena

La regidoria de Platges de l’Ajuntament de Salou continua amb la restitució i protecció de la sorra de les platges i cales del municipi.  Es tracta d’un seguit de treballs de regularització de l’arena, eliminació de pedres a la vora del mar i també de condicionament de les zones de concessió. S’actua a les diverses cales i platges del litoral, deixant ja enllestida la zona per a l’inici de la temporada de bany i es fa -segon indiquen els tècnics- en aquestes dates, ja que si es fes més aviat els temporals de mar farien malbé els treballs realitzats.

Ja s’han finalitzat els treballs de reposició a la zona del davant de la Font Lluminosa (platja de Llevant) i a la Platja Capellans treballen al llarg del dia d’avui. Demà divendres es preveu actuar a la cala Llenguadets  i dilluns acabaran les tasques contractades a la platja de Llevant cap a la zona de l’espigó del Moll. També s’actua a Ponent, Llarga, Font, Vinya i Crancs.

AGROVIAL S.A. ha estat l’empresa adjudicatària d’aquests treballs de manteniment per part de la regidoria de Platges, amb el pressupost final de 100.406,30€, IVA inclòs, dividit en un període de dos anys (2018/2019)

 

Galeria d'imatges

IMG_20190522_142157_resized_20190522_023107334.jpg

Document Actions