Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

L’alcalde de Salou apel•la a la responsabilitat social perquè el municipi continuï sense propagació

divendres 13 març 2020

L’alcalde de Salou apel•la a la responsabilitat social perquè el municipi continuï sense propagació. Pere Granados ha manifestat que "davant l’actual emergència sanitària, allò que hem de fer, avui en dia, és complir amb les recomanacions de les autoritats sanitàries: Ministeri de Sanitat i Conselleria de Salut de la Generalitat".

El batlle ha afegit que "Salou està donant estricte compliment a les recomanacions de les autoritats sanitàries, tancant equipaments i serveis municipals i havent suspès actes programats".

"És imprescindible el comportament individual de les persones, com una estricta higiene personal i de l’hàbitat; guardar la distància d’un metre i, en tot cas, evitar les reunions que no siguin necessàries, tant en llocs tancats, com al carrer; i qualsevol tipus de trobada i concentració, tant en els espais públics com a l’entorn personal", ha assenyalat Granados.

Així mateix, és convenient que es vagin consultant les webs de les autoritats sanitàries com:

- Departament de Salut Generalitat: canalsalut.gencat.cat/coronavirus

- Departament Interior Generalitat: interior.gencat.cat (PROCICAT)

- Ministerio de Sanidad:  mscbs.gob.es

- Organización Mundial de la Salud: who.int/es

- Ajuntament de Salou:  salou.cat

Així com mitjans de comunicació, etc., per estar, sempre, informat de les mesures i recomanacions sanitàries que es vagin adoptant.

Document Actions