Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

L’alcalde Pere Granados rep el nou director del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, el doctor Jesús Vizcaíno Marín

divendres 14 febrer 2020

A la reunió d'ahir al migdia també van ser presents la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer; l’ajunta de direcció del centre, Montserrat Tomàs; i la directora assistencial de la Direcció d'Atenció Primària, la doctora Laura Palacios

La visita va ser per parlar de les noves línies de treball, de present i futur, del centre, i del desenvolupament del Grup Motor de la Taula de Salut Comunitària del municipi

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, va rebre ahir dijous, al migdia, la visita del nou director del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, el Dr. Jesús Vizcaíno Marín; l’adjunta de direcció del centre, Montserrat Tomàs; i la directora assistencial de la Direcció d'Atenció Primària, la Dra. Laura Palacios.

La reunió, la finalitat de la qual era donar a conèixer al batlle el nou equip directiu, també va servir per tractar diversos temes d’actualitat a nivell de salut, i per reforçar les línies de treball, de present i futur, a seguir pel CAR. 

Una de les qüestions més importants que es van parlar durant la visita va ser la voluntat del centre, amb el suport de l’Ajuntament de Salou, d’oferir un servei més accessible a la ciutadania, tant a residents com a visitants. D'aquesta manera, es pretén optimitzar i agilitzar les llistes d'espera.

Cal dir que, actualment, el centre compta amb uns 60 professionals d’estructura fixa, als quals se sumen, aproximadament, uns 40 treballadors/es més, que donen suport al Centre d’Atenció Continuada.

El Grup Motor de la Taula de Salut Comunitària de Salou

El CAR també col·labora amb l’Ajuntament a través de la seva participació al Grup Motor de la Taula de Salut Comunitària de Salou, especialment, amb les regidories de Sanitat i Salut Pública, i de Foment de l’Esport, i amb les àrees de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, i de Serveis Educatius.

Amb la creació d’aquest Grup Motor es marca un conjunt de línies de treball interdepartamentals, amb l’objectiu d’obtenir un diagnòstic quantitatiu i qualitatiu de salut comunitària. A partir d’aquest estudi es dissenyaran els plans i accions més adequats per a la població.

Entre les accions que es duen a terme des del Grup Motor, cal destacar, per exemple, la presentació del projecte “Camí de Santiago”, del Grup “Anem a Caminar”, el passat dia 30 de gener. Aquesta sortida compta amb la col·laboració de les regidories de Sanitat i Salut Pública, i de Foment de l’Esport, així com del CAR de Salou.

El mateix dia, també va tenir lloc la segona reunió mensual del Grup Motor, presidida per la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer; amb l'assistència, també, de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez; el regidor de Foment de l'Esport, Daniel Lopez; la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza; el director del CAR de Salou, Jesús Vizcaíno; així com tècnics dels diferents departaments de l’Ajuntament, i professionals del centre.

Document Actions