Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

L’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) celebra un sopar benèfic a Salou, aquest divendres

dimarts 24 setembre 2019

L’esdeveniment tindrà lloc a les 21 hores, a la terrassa Summit Salou, a l’Hotel Olympus Palace

La Delegació de l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) de Salou, amb el suport de la AECC Tarragona i amb la col·laboració de l’Hotel Olympus Palace de Salou, ha organitzat per aquest divendres, dia 27 de setembre, el primer sopar benèfic al municipi. L’esdeveniment, que tindrà lloc a les 21 hores a la terrassa Summit Salou de l’establiment hoteler, destinarà els beneficis a la investigació, per tal de millorar la qualitat de vida, tant de les persones que pateixen la malaltia, com dels seus familiars.

Encara queden places disponibles pel sopar. El preu del cobert és de 40 euros. Les reserves es poden fer al telèfon de l’hotel 689 43 68 25. Les places són limitades a 140 persones.

L’AECC és una organització espanyola sense ànim de lucre, formada per pacients, familiars, voluntaris, col·laboradors i professionals, que ofereix orientació mèdica, suport psicològic, atenció social i acompanyament. Actualment, la delegació a Salou compta amb 80 socis i amb Miren Eskarne com a delegada al municipi de l’associació. L’Ajuntament de Salou col·labora amb l’entitat.

Document Actions