Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

La capital de la Costa Daurada se suma al European Clean Up Day amb una acció al Cap Salou

dissabte 13 maig 2017

Una quinzena de voluntaris han estat durant tot el matí recollint brossa a un parell de zones, una d’elles on hi ha una espècie vegetal única de tot Catalunya, la silene ramosíssima

Una quinzena de voluntaris del municipi han estat aquest matí participant a l’European Clean Up Day que s’ha centrat en dues zones; d’una banda, l’acció s’ha centrat a Punta prima i fins a la platja Llarga on s’ha recollit abundant material a la zona del codolar. L’altra batuda s’ha realitzat a una finca de Cap Salou on hi creix una espècie vegetal protegida única a Catalunya, la silene ramosíssima. Aquesta acció, que forma part de la setmana europea de la prevenció de residus, ha estat impulsada des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament, conjuntament amb Participació Ciutadana.  En la jornada, on també han estat presents l’alcalde Pere Granados i la regidora de Medi Ambient, Julia Gómez, s’han recollit fins a 10 sacs de rebuig, 30 ampolles de vidre, quatre metres cúbics de runa, a més de dues neveres, 3 sacs d’envasos (de 100 litres cada un), un sac de cartró a més d’altres residus.
Aquests, s’han classificat posteriorment i s’han dipositat als contenidors de reciclatge.

La propera jornada de conscienciació mediambiental es durà a terme a la zona dels triangles el proper 10 de juny on es durà a terme un bioblitz (dins la setmana de la natura). Es tracta d’una jornada de ciència ciutadana, amb la participació de tothom qui ho vulgui a la Cala Crancs, dins el cap de Salou. En aquesta ocasió, s’inventariarà la biodiversitat de l'espai, incloent la seva zona marina  i s’eliminaran plantes invasores.

Galeria d'imatges

petita_portada.jpg
1.jpg
6.jpg
5.jpg
IMG-20170513-WA0004_1494677677695.jpg

Document Actions