Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Les platges de Salou ja disposen de les plataformes flotants pel lleure dels banyistes

dilluns 09 juliol 2018

Estan ubicades a les platges urbanes de Llevant i de Ponent del municipi i són d'ús gratuït

 

Les platges de Llevant i de Ponent de Salou ja tenen instal·lades les plataformes de joc flotants dins la zona la zona abalisada; es tracta d’un conjunt d’artefactes  amb caràcter modular i interconnectats, ancorats dins el mar en la zona de bany i que els clients utilitzen pel seu entreteniment. Aquestes plataformes -de caràcter gratuït- es retiraran el 30 de setembre, un cop finalitzi la temporada alta de bany. El funcionament de les plataformes manté el mateix horari de servei de Salvament i Socorrisme, actualment de 10:00h a 20:00h, donat que a les mateixes plataformes existeix també vigilància.

La regidora de Platges, Julia Gómez, explicava que “entenem que és una atracció més que es presta als banyistes que venen a conèixer el litoral de Salou i que volen tot tipus de comoditats i activitats per distreure’s durant les seves vacances”. A més, afegia que “la nostra voluntat és cada cop anar sumant més oferta perquè acabem fent de la seva estada a Salou una experiència inoblidable”.

Properament també s'instal·larà un parc lúdic de jocs inflables a la platja Llevant per complementar l'oferta d'oci al mar.

Galeria d'imatges

plataformes_platges_salou.jpeg
plataformes_platges_salou.jpg
plataformes_platges_salou.jpeg

Document Actions