Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Medi Ambient de Salou organitza tres tallers d’educació ambiental a la platja de Llevant

dilluns 04 setembre 2017

Es duran a terme des de demà dimarts, dimecres i fins dijous de les 10 a les 13h i amb caràcter gratuït. Estan adreçats a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys

 

La regidoria de Medi Ambient i Platges de l’Ajuntament de Salou ha organitzat tres sessions de tallers d’educació ambiental al municipi per divulgar valors de sostenibilitat, despertar i crear consciències positives respecte el medi que ens envolta. La regidora, Julia Gómez, explicava que “aquest seguit d’activitats de caire ambiental s’organitzen per tal de donar compliment als requeriments normatius de la certificació de qualitat ambiental de Bandera Blava de la platja de Llevant i per ser consecients de la importància de respectar el nostre medi natural”. Els tallers, impartits per l’empresa Limonium, seran de caràcter gratuït, adreçats als més petits i amb una oferta de màxim 25 places. Es desenvoluparan demà dimarts 5, i també dimecres 6 i dijous 7 de les 10 a les 13h a prop de les fonts cibernètiques, al passeig Jaume I.   

 

Per tal de garantir el bon funcionament de l’activitat es preveu un màxim de 25 participants, especialment infants d’entre 4 i 12 anys. Les temàtiques ambientals de biodiversitat i residus vinculades amb els seus hàbits més quotidians a la platja seran el fil conductor dels quatre tallers que busquen reflexionar sobre les problemàtiques que poden produir els nostres residus en el mar i la importància de gestionar-los correctament , així com espècies pròpies del nostre litoral; conèixer aspectes referents a la dinàmica litoral i el viatge de la sorra i també com els animals marins es mouen pel mar amb el corrent o, un altre joc que aprofundirà sobre l’impacte dels nostres actes i actituds en un dia de platja, tan sobre a les altres persones usuàries com a l’ecosistema marí. El darrer dels tallers per a nens i nenes pretén  conscienciar de la necessitat de reduir la generació de residus i abordar l’origen de la presència de deixalles a la platja: per abocar directament els residus a la sorra, perquè les corrents d’aigua marina porten residus presents mar endins, pel transport de rieres i rius,etc.   mentre coneixem les diverses fraccions en les que cal classificar les deixalles, consell de prevenció de residus i de com transformar els residus en recursos.

Galeria d'imatges

tallers.jpg

Document Actions