Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Més de 500 persones omplen el Teatre Auditori de Salou per vibrar amb la VI edició de la Zambomba Flamenca

dilluns 23 desembre 2019

L’espectacle solidari va tenir lloc aquest dissabte passat i va aconseguir recaptar, pel que fa a entrades, 3.570 euros, que es destinaran, íntegrament, a l’Hospital de Sant Joan de Déu, en benefici de la investigació del càncer infantil i les malalties rares

L’ organització de l’esdeveniment va ser a càrrec de la Unión Musical ‘La Flamenca’ i la Hermandad Rociera del ‘Pastorcillo Divino’, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou; la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia; i l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, entre altres entitats, empreses i associacions

Més de 500 persones van omplir aquest dissabte passat el Teatre Auditori de Salou (TAS), solidaritzant-se amb la VI edició de la Zambomba Flamenca, un esdeveniment per recaptar fons destinats, íntegrament, a l’Hospital de Sant Joan de Déu, en benefici de la investigació del càncer infantil i les malalties rares.

En total, es van obtenir, pel que fa a entrades, 3.570 euros; a més de la recaptació assolida amb la venda de polseres Candela i amb les donacions de la fila zero. Les localitats es van vendre al preu de 7 euros, cadascuna.

L’espectacle va comptar amb la participació de més de 30 artistes, entre guitarres, percussions, piano i vint “cantaores” i “cantaoras”, entre d’altres, que van interpretar peces de caire nadalenc i pessebrista.  A l’actuació final, també es va sumar la “bailaora” salouenca Mónica Novillo.

La Zambomba Flamenca és un esdeveniment organitzat per la Unión Musical “La Flamenca” i la Hermandad Rociera del “Pastorcillo Divino”; amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, i l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, entre altres entitats, empreses i associacions.

A l’acte, hi va assistir l’alcalde de Salou, Pere Granados, i regidors i regidores del Consistori, entre d’altres autoritats del territori, com Josep Fèlix Ballesteros i Joan Ruiz Carbonell.

El batlle, a través d’un vídeo dedicat a aquesta nova edició de la Zambomba Flamenca, va remarcar que “Salou és sensible i solidari cap a les famílies i col·lectius que necessiten ajuda”. Per això, “apel·lem a la vostra gratitud, generositat i humanitat, perquè el somni i esperança de moltes famílies de veure somriure els seus fills i filles es converteixi en realitat”.

Per la seva banda, la presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, Charo García Caballero, va agrair a les entitats la seva participació en aquesta gran causa, i va manifestar que “és molt important aquesta recaptació per a la investigació del càncer, ja que un diagnòstic a temps pot significar la vida”.

El president de l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, Vicente Vílchez, va afirmar que “Salou és, realment, un poble molt solidari” i va agrair, també, el gran suport de l’Ajuntament en totes les iniciatives que es duen a terme al municipi durant l’any.

Cal recordar que la VI Zambomba Flamenca ha tingut lloc en quatre ciutats de Catalunya: L’Hospitalet de Llobregat (8 de desembre); Sant Boi de Llobregat (14 de desembre); La Llagosta (15 de desembre), i, per últim, Salou, aquest 21 de desembre.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

0 (1).JPG
0 (2).jpg
0 (3).jpg
0 (33).jpg
0 (15).jpg
0 (16).jpg
0 (17).jpg
0 (18).jpg
0 (19).jpg
0 (20).jpg
0 (22).jpg
0 (23).jpg
0 (5).jpg
0 (6).jpg
0 (7).jpg
0 (8).jpg
0 (9).jpg
0 (11).jpg
0 (12).jpg
0 (13).jpg
0 (21).jpg
0 (10).JPG
0 (24).jpg
0 (25).jpg
0 (26).jpg
0 (27).jpg
0 (28).jpg
0 (29).jpg
0 (30).jpg
0 (32).jpg
0 (14).jpg

Document Actions