Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Prop d’una 40ena de persones recorren el Cap Salou en una caminada

dimecres 09 agost 2017

Durant el recorregut es va poder contemplar dos especies difícils de trobar en aquesta època de l’any

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou va organitzar una trobada per tal de contemplar la lluna plena des del Cap de Salou. Des de les 20.30h els inscrits van iniciar una excursió per descobrir el Cap Salou.

En aquesta ocasió els inscrits van poder gaudir d’un eclipsi de la Lluna a 2/4 de 10. En total s’hi van apuntar més de 55 persones, però es va haver de limitar a 35 persones.

Entre les curiositats d'ahir, cal destacar la troballa d'una colobra llisa meridional, Coronella Girondica, a la punta del Cavall, un rèptil que seria molt difícil de trobar amb la calor del dia. També es va observar un jove de corb marí emplomallat (Phalacrocorax aristotelis) que després de néixer a les Balears, ha vingut a Salou a fer-se adult.

Les properes sortides seran el proper 17 de setembre, el 15 d'octubre, el 19 de novembre, i el 17 de desembre. L'horari d'aquestes sortides seran de 9h a 14h. Tots aquells que esteu interessats podeu demanar més informació i fer les inscripcions a mediambient@salou.cat, o al telèfon 977309213.

Galeria d'imatges

capsalou.jpg
IMG_2373.JPG

Document Actions