Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

S’enderroca l’antic edifici de la Cala Font per recuperar el paisatge d’aquest enclavament al Cap Salou

dimecres 15 març 2017

S’ha procedit a la demolició d’un antic bar-restaurant que estava abandonat d’ençà va finalitzar la concessió del Ministerio de Medio Ambiente l’any 2013

Aquesta setmana s’han dut a terme els treballs d’enderroc de l’antic edifici restaurant que s’erigia a una de les cantonades de la platja de la Cala Font tornant aquesta emblemàtica zona al seu aspecte inicial. L’Ajuntament de Salou ha estat l’encarregat de la demolició d’aquest edifici de planta baixa més un pis , després que s’extingís la concessió ministerial el passat 2013. Així doncs, un cop finalitzada la concessió d’aquest edifici destinat a bar, s’ha volgut recuperar el domini públic marítim terrestre afectat i retornar la cala a l’estat inicial, a la vegada que es facilitarà el pas pel futur camí de ronda per aquest indret. Després de la demolició de l’edifici s’ha deixat al deixat al descobert una antiga cova excavada a la pedra que havia quedat inutilitzada per la construcció.  

Recordar que actualment Cala Font ja disposa d’una guingueta de bar a la sorra contemplada en el pla d’usos, i que segueix les característiques de la resta de concessions temporals de guinguetes de les platges del municipi.

Galeria d'imatges

calafont.jpg
SAM_3494.JPG
SAM_3523.JPG

Document Actions