Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

S’obre Cala Crancs després dels treballs de reparació de l’emissari submarí

divendres 28 abril 2017

Dilluns es va tancar la platja perquè s’havia malmès la canonada submarina en el decurs d’uns treballs de manteniment i avui ja ha quedat reparada 

 

La platja de Cala Crancs a Cap Salou ja està oberta de nou als usuaris que s’hi vulguin acostar i, a partir de demà ja estarà oberta al bany. Després que aquest dilluns una excavadora que estava duent a terme uns treballs de regeneració de l’arena causés un desperfecte al tub de l’emissari, avui, finalment s’ha certificat que aquest hauria quedat ja segellat i per tant, ja s’autoritza el pas a la cala amb normalitat. Al llarg de tota la setmana s’ha estat treballant per tal de reparar l’emissari i, segons ha explicat la regidora de Platges, Julia Gómez, “ens han confirmat des dels serveis tècnics d’enginyeria que la reparació de l’emissari ha estat molt més senzilla del que es preveia inicialment i que el dany que tenia la canonada es trobava tan sols a uns 50 centímetres de la superfície, el que ha facilitat molt la tasca de segellat”, apuntava.  Així que da cara al pont de l’1 de maig la platja ja estarà totalment operativa a veïns i visitants.

Malgrat ja resta oberta la cala, properament, s’haurà de procedir a uns nous treballs per tal de soterrar el tub a major profunditat per evitar nous ensurts durant els treballs anuals que es duen a terme pel manteniment de la platja. Cal recordar que dilluns, en previsió d’alguna possible fuita des de Protecció Civil de Salou es va activar el Pla de Protecció Civil municipal d’emergència per prohibir el pas a la cala el bany a la zona.

Galeria d'imatges

calacrancs.jpg
cala.JPG

Document Actions