Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Salou acull la III Jornada de les Unitats d’Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central SSC de Catalunya ‘Junts sumem esforços’

dilluns 28 octubre 2019

La sessió, realitzada el passat 25 d’octubre a la Sala Europa del Teatre Auditori (TAS), va ser presidida per la regidora de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Salou, Beatriz Morer

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la Regió Sanitària Camp de Tarragona del Servei Català de la Salut, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, van organitzar el passat divendres, dia 25 d’octubre, la III Jornada de les Unitats d’Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central SSC de Catalunya “Junts sumem esforços”. La jornada va tenir lloc de 8.30 a 14.30 h, a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS).

L’obertura va anar a càrrec de la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer; el gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona del Servei Català de la Salut, Ramón Descarrega; la tresorera del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Remedios Rico; i el vocal de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària CAMFiC, Francisco Martín.

La regidora Beatriz Morer va donar la benvinguda a totes les persones assistents i va agrair el fet de triar Salou com a seu d’aquesta tercera edició. Morer va encoratjar el públic perquè “aquestes jornades serveixin, també, per donar suport a tots els investigadors/es i professionals que treballen per oferir una major qualitat de vida als/les pacients que pateixen la síndrome de sensibilització central”. Així, “des de l’Ajuntament, sempre donarem suport a les iniciatives que s’impulsin per facilitar la recerca i la visibilitat d’aquesta malaltia”, va concloure la regidora.

Document Actions