Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Salou crea un parc lúdic per gossos a la zona d'Emprius

dimecres 24 maig 2017

El projecte que preveu poc més de 1.000 metres quadrats d’espai tancat, permetrà deixar els gossos sense corretja a més d’instal·lar-hi alguns jocs d’agility i accés a l’aigua potable

 

Salou ha finalitzat ja la redacció del projecte de parc lúdic per a gossos que s’emplaçarà a la confluència de l’Avinguda del Dr Eduard Punset i el passeig 30 d’Octubre, a la zona d’Emprius. Aquesta actuació - que ja ha iniciat la tramitació inicial passant per la corresponent comissió informativa- aprofita un emplaçament on hi ha un punt de servei d’aigua potable per tal d’adequar un espai per al lleure de les mascotes. “Estem atenent una demanda de veïns que tenen gossos i que ens reclamaven poder deixar-los sense lligar en un espai segur”, explicava la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou, Julia Gómez. Es dóna la circumstància que aquest emplaçament, substitueix un primer projecte en el que s’havia treballat però que resultava més costós dur a terme el parc d’esbarjo per a mascotes.

 

Des dels serveis tècnics d’urbanisme s’ha redactat una memòria valorada en poc més de 20.700 euros i que preveu posar una tanca de fusta perimetral a un espai de 1.011m2; instal·lar-hi algunes peces que creïn obstacles per al salt dels animals que el convertiran en un parc d’agility, a més de dotar-lo d’accés a aigua potable a través d’una font que hi haurà en un dels laterals i que es diferenciarà clarament de la font d’ús per a persones. També se senyalitzarà l’espai amb un rètol indicatiu sobre les normes d’ús, de manera que no hi hagi dubtes sobre allò que es permetrà en aquest indret, així com la prohibició d’accés al mateix de nens petits, gossos agressius o malalts, a més de recordar l’obligatorietat de recollir els excrements dels animals. “Esperem que el nou parc d’herba entri en funcionament durant l’estiu i que els amants dels gossos en puguin gaudir amb una major seguretat”. En aquest indret també s’hi instal·larà mobiliari urbà, com bancs per a les persones i papereres en el punt de sortida del recinte tancat.

Galeria d'imatges

areagossos.jpg
areagossos_copia.jpg

Document Actions